Дядо Коледа поиска жителство в Белица, за да раздаде подаръците

Дядо Коледа поиска да стане жител на Белица. Макар и временно, Добрият старец изяви желание да получи местно жителство, за да успее да раздаде подаръците на всички послушни деца в общината. Разбира се, подобна молба няма как да не бъде уважена и кметът Радослав Ревански лично ще връчи разрешителното на дългоочаквания гост от Лапландия.

Дядо Коледа ще пристигне в Белица, за да си получи документа за временно жителство тук на 25 декември. Тогава от 11 часа на площада ще се проведе празнично тържество, в което ще вземат участие творчески колективи при Народон читалище „Георги Тодоров–1885”, детски фолклорен танцов състав, танцова формация за характерни и класически танци, кръжок „Знание“ пък ще представи „Рап джуджета“.

На сцената зрелищни демонстрации по бойно изкуство ще направят айкидистите.

След това идва ред на изпълненията на фолклорен ансамбъл от Белица, а мечоците Гошо и Боби от Парка за танцуващи мечки ще поздравят всички присъстващи с коледно-новогодишни късмети.

Разбира се, празникът няма да мине и без конкурс за най-добро домашно вино. А в състезанието за най-добра коледно украсена къща ще бъдат обявени и наградени победителите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене