Гоцеделчевецът Любомир Гуцев в черния списък с още 10 футболисти на Царско село

Неврокопчанинът бе включен в масовата чистка в отбора на столичани. Почти цял отбор бе освободен

Неприятната изненада бе съобщена на футболистите лично от треньора Никола Спасов точно на банкета на тима, който съвсем си заслужиха след трите поредни победи с които финишираха годината.
На практика с това той си изми ръцете за лошото представяне на отбора като хвърли вината върху въпросните 11 футболисти, които бяха селектирани от предшественика му Тодор Янчев.

Във въпросния негативен списък на наставника попаднаха още Александър Киров, Евгени Зюмбюлев, Любомир Гуцев, Александър Аспарухов, Владимир Бахъров, Мирослав Иванов, Стоян Деспотов, Александър Стоянов, Айкут Рамадан – връща се в ЦСКА след прекратен наем и Димитър Коларов.

Аут от тима е и бившият вратар на Банско Александър Стоянов, който бе освободен също заедно с колегата си Стоян Деспотов, което на практика остави отбора без играчи на този пост.

За родения в Гоце Делчев Любомир Гуцев годината се очертава не особено добра, след като през септември той си тръгна от „Етър“, а сега три месеца по-късно става излишен и в Царско село. За него в крайна сметка обаче има добра новина и тя е свързана с това, че все пак ще може да играе в друг отбор през пролетта независимо от това, че ще бъде негов трети за един сезон. Това се случва, тъй като браниителят на практика няма изиграна нито една минута за „Етър“ в официален мач, с което на практика се зачита само престоя му в Царско село, както казва правилникът на БФС. Така неврокопчанинът ще може да се състезава за нов отбор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене