КРАЙ НА СКЪПОТО ГОРИВО В ПИРИНСКО! Марешки ще строи бензиностанция в Банско

Край на скъпото гориво в Пиринско! Марешки ще строи бензиностанция в Банско, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Първата бензиностанция от веригата „VM Petroleum“, собственост на варненския бизнесмен Веселин Марешки и семейството му в област Благоевград ще се намира на входа на гр.Банско.

Зaкупеният от Веселин Марешки терен е в процес на издаване разрешително за строеж на бензиностанция и предстои изграждане й. Вероятно ще предизвика огромно сътресение на пазара на горива в областта.

Хората одобряват поведението на бизнесмена Веселин Марешки, като го показаха на изминалите президентски избори.

Марешки скоро време ще открие и първата бензиностанция в София от веригата „VM Petroleum“, коятo се намира до Околовръстното шосе в района на жк „Люлин“ 4 на терена пред Девето Районно полицейско управление, в съседство с мол „Плаза уест“.

Плановете на Веселин Марешки са да стъпи ударно в столицата, като открие бензиностанция гигант в най-населения район (жителите на „Люлин” са 119 000). Очаква се на пункта да е възможно едновременното зареждане на 45-50 коли. Заради внушителните размери, има идея новата бензиностанция да кандидатства за Книгата на рекордите на Гинес. Откриването се очаква да бъде в началото на 2017 г.

Припомняме, че „VM Petroleum“ откри първия си обект във Варна в края на 2015 г. и вече има мрежа от 10 пункта в други градове – Добрич, Разград, Свищов, Габрово и други градове на страната. Веригата нашумя с едни от най-ниските цени на бензин и дизел в страната. Отварянето на нова бензиностанция от Марешки често води до реакция у конкурентите.

Във Варна, например, разположените в съседство обекти (до 1-2 км) бяха принудени да свалят цените, за да задържат клиентите си. Ще разберем скоро и как ще реагира конкуренцията в София и Банско.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене