Къде е КАТ? Няма ли кой да санкционира шофьора на джипа, паркирал само на метри от входа на ГПУ, на тротоара, за ужас на петричани?!

Валентин ГЕРЧЕВ
Нагъл шофьор на луксозен джип паркира направо на тротоара, само на метри от входа на сградата на ГПУ – Петрич. Постъпката му възмути петричани и това отприщи въпроси към представителите на КАТ – Петрич, защо не се санкционират такива нарушители – с джипове, а се глобяват обикновени хора с коли втора употреба? Петричани питат още: Чий е този джип?
Дръзката проява на неуважение от страна на собственика му, който не спазва реда на паркиране на обществени места, стана повод за недоволство от преминаващите всеки ден по ул. „Генерал Тодоров“, където всъщност се намира и граничното полицейско управление. „Колата е явно на някой от служителите му!“, възроптаха жителите на иначе централната улица, свързваща центъра на града с кв. „Поляните“. „Покажете и номерата на този наглец и да видим реакцията на КАТ – Петрич, дали ще го глоби?“, обявиха намерението си пред Запад-ЮГ притеснените петричани, които всекидневно се сблъскват с подобен проблем в района на ГПУ, сектор на Дирекция Смолян.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене