Неврокопски танцьорки и млада певица от Гоце Делчев с челни места в авторитетен фестивал

Над 1000 талантливи млади певци, артисти и танцьори от цяла България, Русия, Украйна, Молдова, Турция и Македония се изявиха в тазгодишното издание на Международения фестивал на изкуствата „Утринна звезда“ в град Банско. За няколко дни зимната ни столица се превърна в град на младостта и красотата. По мнение на мнозина от участниците и публиката тази година организаторите от Арт академия „Утринна звезда“ и домакините от община Банско бяха създали най-добри условия за изява на младите таланти. Залата на читалище „Н. Й. Вапцаров“ бе тясна, за да побере всички желаещи да се насладят на таланта на младите артисти.

В рамките на фестивала град Гоце Делчев бе представен достойно от танцьорите на VIVA DANCE STUDIO и много талантливата млада певица Зара Бозукова.

Танцьорките от град Гоце Делчев се поздравиха с две първи, второ и трето място в различните категории, а соло певицата Зара Бозукова извоюва второ място при изключително голяма и подготвена конкуренция. Ето и класиранията:

Хип – хоп. Категория 13-18 год. Малка група.

І място – +VIVA DANCE STUDIO, При организация:VIVA CROSSFIT AND DANCE STUDIO , GOTSE DELCHEV Х. Р.  Ангелина   Лефтерова

ІІ­І място –  Балетна формация „Жасмин” гр.Сандански, х.р. Наталия Попова

ІІ­І място – Танцов клуб „Блясък“ към VIII СУ „Арсени Костенцев“-гр. Благоевград .Х.Р. Лидия Томова-Чимева

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене