Докога санданчани ще търпят Тотевите д*пета да им се подиграват?

Хем дупета, хем ог*зени, хем подигравчии! Това представляват „виповете“ на Сандански. Става въпрос за шефът на УВЕКС ЕООД – Сандански, Тодор Гикински. Постоянно текат оплаквания и плюене по този и онзи, а в същото време се тупаме по гърдите и си поръчваме маркови питиета. Уж нямало плюсове във ВиК асоциациите, уж всичко било минуси, пък от къде ще се дават по 50 – 60 лв. за обяд бе, г-н Тотевгъз?
Време е сериозно да се седне и да се преосмислят нещата, за които много хора трябва да си платят. Не може някой да си седи и да си свирка на гърба на другия. Не може една подлога да нарича друг подлога. Време е санданчани да се осъзнаят. Прекалено много пъти го казвам и може би съм единственият, който има смелост да излезе и да го заяви. Не е нормално всички да се превръщаме в дупедавци и да си мълчим, само защото ни е страх. За това всичко е на този хал… и е разбираемо!
А за господин Гикински е нужно да се добави или по точно да се даде един съвет – хората търпят, не защото ги е страх от вас, а защото все още сте на власт. И не забравяйте, че никой не е вечен и се пазете да не ви падне главата, защото стане ли така, сте обречен. Не всичко се купува с пари. Обядът си е обяд, работата си е работа!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене