Юношата на „Пирин“(Благоевград) Иван Иванов продължава да тренира с легендите Андреа Пирло, Давид Вия и Франк Лампард

Присъствието на Русия в тима, воден от Патрик Виейра не е слух, а истина. То бе удостоверено от профилите на „Ню Йорк сити“ в социалните мрежи

Фотосите и клиповете показват българина в добро настроение заедно с някои от легендите на световния футбол. Нашето момче, облечен в екип на отбора е на лагер във Флорида, където ще протече част от предсезонния цикъл на отбора от Голямата ябълка.

Това на практика бе потвърждение на изнесената по-рано от журналиста Глен Крукс от „WFAN’s“, който пусна преди два дни информацията, че бившият национален бранител е пред трансфер в „Ню Йорк сити“. Заключението за това се наложи след обстойните медицински прегледи, които мина Иван Иванов през миналата седмица, а това послужи като основателен повод да се свърже фактът че „гражданите“ от Манчестър и „гражданите“ от световния мегаполис са с един и същ собственик.

Това на практика отдалечи българина от спрягания евентуалния му трансфер в италианския „Лацио“, откъдето също имаше сигнали за интерес, но до нищо по-сериозно не се стигна.

Очаква се защитникът да изкара поне десетина дни в тима от „Мейджър Лийг Сокър“ преди треньорът Патрик Виейра да се произнесе дали ще стане съотборник с легендарните Андреа Пирло, Франк Лампард и Давид Вийя, които също залягат над тренировките за новия сезон. Ако бъде одобрен, то Иван Иванов ще може да подпише веднага с американците, след като разтрогна с доскорошния си клуб „Базел“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене