Ицо Petroff избухна срещу Слави : Този учиндолски тъп г..з не заслужава да му кажа „здрасти“! Взема пари от мутрите, познаваме се от години покрай Поли Пантев! Чукал е млад ромски рапър! ВИДЕО!

Ицо Петрофф е роден в София на 9 януари 1952 г. Учил е в Музикалното училище, след това Полувисшия отдел за едстрадни изпълнители. Работил е с най-известни оркестри – оркестър “Никола Чалъшканов”, оркестър “София”, група “Тангра”. Имал е своя група “Татко Кристофър”, сега работи със своя формация. Музиката, която изпълнява, е собствена, авторска. Потърсих Ицо за последващ коментар на скандала за сексуалността на шоумена Слави Трифонов и разкритията му за това. Тези разкрития разпалиха луда война между шоумен номер 1 на републиката и собственика на сайта ПИК – Недялко Недялков от които страници тръгна „гей“ скандала. Слави скочи на Недялко, заявяваайки че е влючен в него и признавайки с ироничен тон че е „гей“ а разкритията на Ицо Petroff останаха сякаш в сянка. Ето защо аз от Деилй Прес позвъних на Ицо и поисках глудната му точка за целия скандал.

автор : Веселин СТАМЕНОВ
автор : Веселин СТАМЕНОВ

– Г-н Петров, годината за Вас започна изключително сензационно и ексклузивно с излизането на Вашата поредна книга. Защо го правите? Защо извадихте на светло гей елита на България?

– Това е петата ми поредна книга и много се замислих дали да продължавам по-нататък като писател, защото аз не съм се взимал на сериозно като музикант, та камо ли като писател, но в интерес на истината се оказва, че тука стават не сензации, ами невероятни сензации, от което аз съм изумен. Само за една седмица са продадени около 2 хиляди бройки, като тиражът, мисля, че първоначалният, беше 3 000, нямам представа, но такъв голям интерес към книгата не съм очаквал! Това, което ме кара, може би годините, опитът и всичко онова, което се случва в България, понеже въобще не ми харесва, а аз бях един от първите редици с Вили Калайджиев, Бог да прости, с Кирил Маричков, Пейо Пеев от група „Спринт” и ме е много яд, че в тези първи редици, когато се надявахме и така очаквахме да дойде нещо по-хубаво, се оказва, че стана точно обратното – народът страда още повече, младите хора двойно повече избягаха. Говоря предимно за музикантите. Няма група, от която да не е избягал някой член. По този начин талантите на България бягат навън.

Всичко това ме накара да се замисля в това скандално време, в което ние живеем, по принцип скандално казвам, защото единият иска да е в управата, а в същия момент да бъде и опозиция. Другият иска толкова министри да бъдат от неговата партия и само се карат, и само правят така, че за народът да е по-тежко и по-тягостно. Това чисто човешко, гражданско отношение към тези хора ме накара да покажа тези нелицеприятни от тази гледна точка, че аз не обвинявам кой какъв е и дали спи с тоя или оня, но ги обвинявам в това, че те не си вършат работата, че те унижиха народа още повече и че той страда. Това неможе да ме остави така просто да минавам и да гледам нещата, без да ме подразни. Така, че в основата си е този проблем.

Слави побясня след разкритията на Ицо Птеров но скочи на сайата Пик
Слави побясня след разкритията на Ицо Птеров но скочи на сайата Пик

– Да разбираме ли, че човек, който мами и лъже обществото и себе си в личния си живот, можем да допуснем, че и в работата си постъпва нечестно и некоректно. Самият факт, че някой се крие, било то поради сексуални или лични причини. Щом си лъжец в живота, значи, може би, си лъжец и в професията си?!

– Не е може би, а е точно така! Защото, когато ти си лицемерен и лицемерничиш пред обществото, пред хората, пред най-близките си, тогава ти не може да бъдеш човека, на който аз да се доверя. Значи, ако той е с чест и позиция каже: „Господа, в младините си аз имах забежки и са сексуално различни и т.н., но се има предвид, че съм сбъркал, простете ми, ще си гледам работата съвестно…” Тогава хората ще решат дали да му повярват или не. Когато обаче ти продължаваш да мамиш и да гледаш нагло в очите тези хора, твоите избиратели, за мен вече това е едно лицемерие – политическо лицемерие, с което не мога да остана безрезервен към подобен род хора. След като вече, пак повтарям, 6546542„навъртях” години, аз не ги крия, моите години са 64, с много опит и в шоубизнеса, и житейски такъв и не мога да оставя нещата така. Това ме накара да застана открито и, разбира се, да напиша няколко книги, защото първите две, ако не бяха с такава тематика, то следващите три са в поредицата „Тайните на гей елита”, като последната е със заглавие „Петзвезден живот”, защото те живеят като баровци на гърба на хората, на гърба на обеднелите трудови хорица, които събират стотинки за хляба, а те се правят на важни. Отиват в Америка, търсят гей организации, за да ги спонсорират, финансират. И накрая се оказва, че те си прибират парите в собствения си джоб или към организацията, на която са лидери, а всъщност тези бедни, нещастни хорица, които дали са с гей ориентация или не, остават с пръст в устата. Ето това ме е карало с чиста гражданска позиция да кажа: „До тук бях с мълчанието!” от тук нататък искам в последните си години или, ако не в последните, колкото ми остават, аз да бъда с истинска гражданска позиция.

– Няма как да подминем въпроса за един скандал, който избухна преди седмица – две и разтресе цяла България – темата Слави Трифонов и неговото място във Вашата нова книга?!

– Той няма никакво място в моята книга!

Просто на пресконференция в БТА, където аз представих новата си книга, имаше въпроси за други известни личности от този порядък. Аз казах, да, един шоумен. Този шоумен е Слави Трифонов, който в гей средите го наричат Славуца.

И не за друго, Славуца, просто му казват така, защото той налага простотията от телевизионния екран и то повече от 15 години. Той налага простотията си върху всичките зрители, които гледат бТВ и по този начин са ощетени много хора с истински интелектуални качества. Последното, което стана – един такъв голям поет като Недялко Йорданов каза: „Не плюйте сина ми, не говорете така срещу него, да го заплашвате, да му подарявате като мутри 20 карамфила…” Той дори не поиска да отговори на този голям изтъкнат интелектуалец! На мен ми става неудобно, че все пак човекът пита, друг е казал за вас това! Той не е безизвестен, напротив – участвал е в предварителните турове на „Евровизия”, издал 5 книги, той е рок поет, писател, музикант, певец, аранжор… „Как може това име да премълчавате, което всъщност директно ви обяви, че сте такъв, а вие се занимавате с моя син Недялко Недялков”! Не може един такъв безспорен, голям талант, поет изведнъж да страда на тези свои години, защото той сигурно е над 70 години.

Затова, защото Слави, тоя тъп селянин учиндолски, се опитва да опорочава всеки интелектуалец. Това не бяха певици, то не беше Лили Иванова, то не беше Васил Найденов, Володя Стоянов…

Много имена, много певци, които той непрекъснато подиграваше, а в случая се оказа, че е, хайде да не го казвам, с насран гъз, но не намирам точната дума. Спрете се! Аз се занимавам с рок музика, но при мен са идвали най-различни музиканти, творци и изпълнители. Едни рапъри от рап формацията Роминтерне – едното момче е в Германия, но другите две са тук – Боби Малкия и Мартин. Боби Малкия, това, което е казвал пред мен, е имал някакви отношения със Слави, или тъй наречената Славуца, като аз, разбира се, не съм им светил, но от него, като колега, с когото сме били в добри приятелски отношения, го знам това. Другият, Мартин, категорично е отказал, защото на всичкото отгоре той се е правил на активен и искал от тези млади хора да играят ролята на пасивни. Естествено, единият какво е направил не знам, но другият се е отказал. Третото лице обаче, който е първият ромски рапър, Якудзата се казва, е споделял с мен, че е имал връзка с Камен Воденичаров, Камен Во, тъй наречената друга звезда, който, след като е бил с Якудзата, харесал, одобрил е секса, който е правил и т.н., разбира се, Якудзата е бил активен, и го е препоръчал на Слави, само че Слави отново  поискал той да играе ролята на пасивен. Якудзата категорично отказал и се изсмял. Само, че след известно време се явил в „Мюзик айдъл” – ромски рапър, което предизвиква голям скандал, когато Слави започват да се подиграват и да се гаврят с него, когато той се явява на този изпит. Това са Дони и Слави. Те се подиграват, а момчето хем пее, хем свири. Той е музикант, но рапър. Те надменно се подиграват с него. Когато излиза в бекстейджа, Иван и Андрей тогава го питат  какво става и той казва: „Проблемът е патлака!” Това е положението. От там идва този голям скандал, но аз не мога да го нарека скандал, след като той нито веднъж не ме е потърсил.

– Точно това исках да те попитам. Страхува ли се от теб Слави, защото на всички нас – хората, които се занимаваме с медии, ни е интересно защо той не спомена нито име ти, нито намекна за твоето съществуване?! Според повечето коментатори в интернет, той се страхува от теб и твоя остър език! През годините се доказа не само като добър изпълнител, музикант, но и като добър писател, публицист, който описва потресаващи неща в книгите си. Твоят език ли уплаши Слави или мито ти, или нивото ти?

– Благодаря ти за твоето мнение, което изказа! Дано да си откровен!

– Абсолютно съм откровен и заставам зад думите си!

– Не съм сигурен, че той се плаши. Едва ли се плаши от мен, защото горе-долу сме плували в едни и същи води, когато аз бях в много близки отношения с Поли Пантев. Казвал съм и друг път, че с Поли Пантев съм имал не само приятелски отношения, но и близост.

В смисъл – съвместно съществуване под един покрив в моя дом, когато той не беше обаче такава известна мутра. От Поли Пантев, в по-късен етап вече сме се виждали, той ми е казвал, че Слави се е напивал, че се е търкалял под масата…

От тогава Слави ме знае, че аз съм „от стара коза яре”. То тук не става въпрос за плашене, защото той има и пари, знаем сега кои застават зад него – това са Цветан Василев, Гриша Ганчев и всички тия, с мутренския уклон, са зад гърба му. И нека не се лъжем, че, ако не бяха контактите му с тези мутри, както преди това с Илия Павлов, той нито щеше да има толкова медийно време, нито щеше да разполага с толкова пари за турнета, концерти и т.н. и, няма лошо, аз не се подигравам, но щеше да си продава мартеници на „Подуене” и сега, както е сезонът, щеше да бъде в подлеза на ЦУМ.

Но всичко се обърна в България – интелектуалци, истинските хора на изкуството отидоха на заден план и на преден план изпъкнаха простотии, мутри, чалги… Нямам нищо против чалгата. За всеки влак си има пътници. Но, когато се биеш в гърдите, че си номер 1, че с парите на измамниците и тези, които грабят народа, КТБ ограбиха не само бедните, но и богатите, и ти да се правиш на вели, много съжалявам! Тук вече става въпрос за чисто мафиотска система, която на мен ми е неприятна. Така че той не се плаши от мен, но знае, че ще лъсне гъзът му като на месечина. Това ми го казваше един генералски син – Генчо Стоев, когато аз скачах като петел още в началото на зараждащото се СДС и виждах  какви маймуни се кипреха там влезнат в редиците на СДС и той казваше: „Спокойно, ще им лъснат гъзовете като на месечина!” Така, че Слави се плаши именно от това. Защото е достойно да приемеш удара с противоудар. Казваш: „Г-н Петров, от къде знаете, че аз съм гей?” И аз щях да му кажа хората. Щях да кажа, че не съм му светил, не съм спал, не съм проникнал в него, както иска да проникне в дупето на този дебелогъзия, как се казваше, Недялко Недялков. Разбираш ли?! Нечестно е това, братко, нечестно е!

– Нека да разсеем и една друга скандална хипотеза, която витае в публичното пространство. Слухове, зли езици, хора, фенове на Слави твърдят, че ти взел пари от Недялко Недялков, за да правиш рейтинг на „ПИК, едва ли не изпълняваш някаква поръчка срещу Слави заради влизането му в политиката?  Къде е истината в тази скандална версия и хипотеза?

– Не, тук няма истина, тук има фантазия! Ако аз имах тези възможности да взимам пари, първо аз не напразно казвам: държа на моето име, на личността си, на моята чест! В никакъв случай аз не съм взимал пари от никой, защото иначе щях да си направя концерт по повод 50 години творческа дейност! Аз нямам пари да си направя такъв концерт! Ако имах тези пари, все пак аз пътувам с Трамвай №22… Недейте така! Познаваме се! Мен не ме обиждат тези неща, защото те са такива – те лапат пари от мутрите, те лапат пари от крадците и мошениците и когато аз някъде нещо кажа, те казват, че аз съм взел пари! Ами аз най-малкото в момента щях да направя концерта за 25 години от основаването на Арт Рок Център. Аз направих една скромна почерпка от паричките, които изкарах с Коледни и новогодишни концерти и направих едно скромно парти. Аз щях да вдигна такъв концерт, на който да участват Импулс, Диана експрес, тази много интересна банда Кикимора! С всички тези хора съм говорил, при положение, че намеря пари, да ги оставя зад гърба ми. Това е истината!

– Много би било интересно за нашите читатели да ти дам една идея и да я коментираме пред тях. Благодарение на теб са произлезли невероятни български музиканти – Биг Мама Скендъл, Огнен звук…, а Слави онзи ден „уплаши” Недялко, че ще прави песен. Ти си музикант. Ще отговориш ли на музикалното предизвикателство? Зад теб стоят авторитетни музиканти и според мен биха ти помогнали.

– Няма нужда да ми помагат. Аз мога да седна и да си я напиша сам! Само, че обектът ми се струва, че не заслужава такава чест от моя страна, защото, ако трябва да бъда откровен, този учиндолски тъп гъз, не заслужава да му кажа „Здрасти!”, та камо ли да седна да го издигам в песни и да изпявам нещо, което той въобще не заслужава. Няма да си мръдна пръста за него. Никога не съм се правил на велик, но просто, ако един ден врата се отвори и каже: „Ицо, влизай!”, не ще вляза с гръм и трясък, ами ще направя такива концерти, каквито той не е и сънувал. Аз съм ги правил до преди 5-6 години, докато имаше и някой, който да финансира рокендрола. Сега виждам, че ПИБанк финансира Легендите, може пък някой да финансира и Арт Рок Център, човек никога не знае. Не казвай никога никога!

– От нашата трибуна отправяме апел към инвеститорите в този бранш да обърнат внимание на рокендрола и рок легендите в нашата страна!

– Ще направим една песен за Славуца и ще я изпеем всички рокаджии!

– Всички рокаджии, плюти от Слави, защото той не малко хора оплю в шоуто си.

Ти каза, че не вземаш на сериозно, но аз, като човек, който също се занимава с книгоиздаване, ще ти кажа, че 2000 бр. е тираж, който големи български „класици” не са го постигали. В книгоиздателските среди реализиран тираж от 500 бр. се смята за сензационен. Няма как да не те попитам, ще продължиш ли д пишеш, защото книгите ти наистина са четени, обществото има интерес да види истината такава, каквато е, без маска и без грим, това не те ли задължава, въпреки нежеланието ти да продължиш?

– Признавам си, задължава ме. Аз не се взимах на сериозно до този момент, мислех, че всичко е така, но няма да оставя нещата така. Аз ще пиша. До края на есента вероятно, искам да направя  едно обогатено издание на „Тайните на гей елита” – защото има много материал, то не можа да влезе всичко. Хората трябва да ги знаят тези неща! Крият се, правят на известни, на велики, а всъщност са с много плакали дупета!

ЕТО ВИЕДОТО ОТ ФОРМАТА МЮЗИК АЙДЪЛ ЗА КОЕТО ИЦО ГОВОРИ В ИНТЕРВЮТО :

ДЕЙЛИ ПРЕС

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене