Лидерът на НПО „ Активна съвет“ Андон Балтаджиев пред Топ Преса : СЕНЗАЦИОНЕН СКАНДАЛ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ! „НПО БУХАЛКА“ ИДВА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКА СРЕЩУ КАНДИДАТ-КМЕТА ВЛАДИМИР МОСКОВ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ! ЗАЛОГЪТ Е 1 МЛН. КОМИСИОННА!!!

Скандално известно НПО от град София, с гръмкото име „Равни пред закона“, разпространи писмо до медиите и до определени кръгове на град Гоце Делчев, в което съобщава и кани обществото на среща-разговор в зала на НТС – Гоце Делчев, а поводът е „обсъждане“ на проблеми, далавери и афери, свързани с управлението на досегашния кмет и днес кандидат за такъв – Владимир Москов. Припомняме на всички наши читатели, че в началото на кампанията същото това НПО разпространи сигнали до главния прокурор, ред друг институции, в това число и до „арменския поп“ срещу Москов и някои определени сделки, случени по неговото управление. СИГНАЛЪТ ИЗЛЕЗЕ САМО В САЙТА ИНФОМРЕЖА! ЕТО ЛИНК КЪМ НЕГО.  Веднага след като това съобщения видя бел свят с нас се свърза лидерът на НПО „ Активна съвет“ Андон Балтаджиев, който писка думата за да ни каже следното :

„ Проверките по въпросния сигнал са ударили на камък и резултатите от него ще са потресаващи за авторите на сигнала. Имаме информация от лагера на Москов, в град Гоце Делчев ще има заведени дела за клевета, обида и най-важното – за набедяване в престъпление, където наказанието е до 5 години затвор. Това едва ли ще уплаши тримата управители на НПО „Равни пред закона“, защото тяхната работа е именно такава – да организира негативни кампании срещу хора срещу заплащане. Защо сме толкова категорични ние от АКТИВНА СЪВЕСТ? Ами защото, след като получихме покана от НПО „Равни пред закона“, ние от „АСТИВНА СЪВЕСТ“ решихме да проверим, аджеба, за какъв морал става въпрос в техните действия и се натъкнахме на нещо доста странно.

Джурова известна повече като мадам 10 бона

Джурова известна повече като мадам 10 бона

Първо установихме кои са управителите и единствените членове на ГК „Равни пред закона“. Това са лицата: СВЕТОСЛАВ ЩЕРЕВ НИКОЛОВ, ГЕОРГИ ДИМИТРОВ КАТРАНДЖИЕВ, МАРГАРИТА ГЕОРГИЕВА ДЖУРОВА. За непросветените ще стане интересно, че госпожа Джурова е племенница не на кой да е, ами на комунистическата легенда Добри Джуров и  е известна в столичните политически среди като „Мадам 10 бона“. Другият член на въпросното сдружение на НПО „Равни пред закона“ е Георги Катранджиев, който е на 18 години и в свободното си време се изявява като рапър и  Ди Джей, а в работата си като такъв прокламира да „пушим трева“ и да „е;ем пички“, изглежда във времето, в което е лидер на ГК-то обаче, иска да е по-равен пред закона от всички останали. Най-интересен е третият член  на сдружението – Светослав Щерев, който по наша информация е „босът“ на неправителствената „бухалка“и доста блъзик с тъщата на народният представител Георги Андонов. Ето защо имаме основания да вярваме, че той стои изцяло зад „организирането“ на негативната кампания срещу Москов и не случайно. Не защото Москов е най-белият или най-черният, и не защото Щерев иска справедливост на Гоце Делчев, А ЗАЩОТО Щерев иска да си мъсти на управлението на Москов за това, че той и хората, които му плащат, не са взели комисионна от 1 млн. лева.

Рапърът който иска да е по равен пред закона.

Рапърът който иска да е по равен пред закона.

За по-паметливите жители на град Гоце Делчев ще припомним, че преди време една софийска фирма, а именно „Имидж адвъртайзинг”, се опита да вземе тлъста обществена поръчка в град Гоце Делчев, а някой да вземе тлъста комисионна от 1 млн. след това. От фирмата подадоха жалба в Комисията за защита на конкуренцията срещу процедурата, с която се набират строителни фирми – кандидати да изпълнят обществена поръчка за 5,6 милиона лева, спечелени от община Гоце Делчев за ремонт на училища. На конкурса се явиха 9 фирми, а самата процедура е одобрена от МРРБ, което управлява парите по тази европейска програма. Срокът за извършване на ремонтите бе две години и ако се стигнеше до съдебни процедури, парите наистина можеха да бъдат загубени, което беше основната цел на поръчителя, който лобира за тази фирма. Самата жалба бе подадена последния момент, а срокът за произнасяне на КЗК бе един месец – т.е. след изборите за парламент. На 19 октомври беше делото във Върховния съд заради необосновано обжалване пред КЗК за спечелените от община Гоце Делчев 8 милиона лева за ремонт на 26 улици и градския парк и за щастие жалбата беше отхвърлена с усилия и проектът беше реализиран. Това, което широката общественост в град Гоце Делчев не знае обаче, че лидерът на ГК „Равни пред закона“ беше автор и на жалбата на фирмата, която не взе поръчката, а именно „Имидж адвъртайзинг”ЕООД. Нещо което също не се знае а дали е случайно : И ГК „РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА“ И „Имидж адвъртайзинг”ЕООД СА РЕГИСТРИНАНИ НА ЕДИН И СЪЩ АДРЕС А ИМЕННО : БЪЛГАРИРИЯ ОБЛАСТ СОФИЯ Р-Н КРАСНО СЕЛО БУЛ АКАД. ИВАН. ЕВСТ. ГЕШОВ № 24 . СЛУЧАЙНО ЛИ Е ЧЕ СЪЩАТА ФИРМА ПЛАТИ КАПМАНИЯТА ЗА КМЕТ НА ГЕРБ В ГРАД ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И ТОГАВАШНИЯТ КАНДИДАТ КМЕТ ГЕОРГИ АНДОНОВ. Работим по версия, че зад фирмата стои главният поръчител, / КОЙ Е ТОЙ/ а зад действията на НПО – то стоят неговите пари с цел компрометирането на Владимир Москов и разчистването на стари сметки. Имаме основания да вярваме, че, ако Москов не успее да стане кмет, то въпросната фирма „Имидж адвъртайзинг” ще печели „под строй“ обществените поръчки в град Гоце Делчев и задачата на ГК „ Равни пред закона“ е точно такава. Ето защо, ние от АКТИВНА СЪВЕСТ няма да се поддадем на манипулации и на задкулисни интереси, скрити зад измислено „право и морал“. Знаем, че и за децата е ясно, че в период на избори никой няма да си вдигне задника от столицата и да харчи пари до Гоце Делчев, за да работи за „обществото“, но все пак сме длъжни да реагираме. Работим усилено и по въпроса, за да разкрием кой е поръчителят на цялата тази кампания и кой има интерес да компрометира кампанията, за да реализира пъклените си политически и икономически интереси?!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене