ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА ЙЕЗУИТЩИНА В ОБЩИНА ГЪРМЕН… Хората на заместник-кмета на Община Гърмен Рифат Атипов твърдо работиха за Реформаторския блок на изборите в Сърница!

Минка КапитановаКорман Исмаилов лично хвали екипа на „Община Гърмен“ за усърдната работа и добрите резултати за партията му!

Хората на пишман поли­тика Рифат Атипов, който временно изпълнява длъж­ността заместник-кмет на община Гърмен, и кметица­та Минка Капитанова усърдно работиха за Реформатор­ският блок на изборите в Сърница. Очевидци и преки участници разказват как основното ядро, състоящо се от Мустафа Иса, бивш об­щински съвет­ник от ДПС, инж. Ликов, който е зет на бившия директор на ДГС – Гърмен, Ве­лизар Чолаков, днес понастоя­щем директор на горското в село Селище и прочул се с това, че спирал тока на хората зара­ди изборите, за­едно със други свои ортаци под давлението на Атипов ударили здраво присъствие на митинга на реформатори­те в Сърница и рабо­тили здраво за тех­ния кан­дидат- кмет. Това се доказва от ду­мите на фактора в Рефор­маторският блок и партията на Касим Дал – Корман Исмаилов, който хвали лично група­та от Гърмен. Как­то неведнъж ние от Топ ПРЕСА сме писали, близостта на Рифат Атипов с Касим Дал е все­известна – самият той го посрещаше преди време на пло­щада в село Рибно- во. Анализът, който може да се направи от тази  ситуация, е: от тази Случа­ен ли е фа­ктът, че хората на зам.-кмета работиха така усърдно за Ре­форматорския блок? Дали пък кукловодът на тази схема – кметът Минка Капитанова, не е решила да се влее в редиците на реформато­рите, след като и „родната“ й партия ДПС, и ГЕРБ я изхвър­лиха от мера­ците си да превземат с нея местната власт наесен. Нищо чудно според повечето познавачи вместо

от измислени, кухи и фал­шиви сдружения Минка утре да се окарикатури сама като кандидат-кмет от Реформатор­ския блок и да прави саботаж на герберите в Гърмен. Това ос­вен да я осмее пред своите, със сигурност ще я „погребе“ тотално от политиче­ския живот.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене