Маги: Надменността, лицемерието и злобата ме отвращават

LicaOtIugozapada

MagiD

Маги Димитрова е от град Перник. Първият и спечелен конкурс е когато тя е била само на 5 годинки. Не страда от сценична треска, напротив, наслаждава се и изпитва голямо удоволствие, когато излиза пред публика. Като единствено дете в семейството е свикнала да получава внимание от много малка. Маги споделя, че чувства родителите си, по- скоро като най-добри приятели, заради това че я подкрепят във всичко. Хубавицата е студентка първи курс в Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград, специалност „Политология”. Преди 4 месеца Маги, грабна наградата за “Най-добър манекен” на ЮЗУ.

MagiD-2

Маги разкажи ни с какво се занимаваш?
– В момента съм се отдала изцяло на своето образование. На този етап от моя живот това е главния ми приоритет. За мен е много важно да се реализирам в сферата свързана с това което уча. За това се старая и полагам много усилия, защото никой не се е родил научен. Един от моите принципи е, че когато човек иска нещо трябва да се бори за него до край. А за мен няма невъзможни неща!

Защо избра „Политология“?
– Интересно ми е. Политолигията е социална наука, която изучава теорията и практиката на политиката, анализира политическото поведение и политическите системи. Политолозите се чувстват въвлечени в разкриването на подлежащите на политическите събития и условия отношения. И на базата на тези откривания, те се опитват да конструират общи принципи за начинът по който светът на политиката работи.

Как те избраха за „най-добър манекен“?
– Може да звучи клиширано, но аз наистина не го очаквах. На конкурса имаше много красиви момичета, които също се представиха на ниво, за което ги поздравявам. Разбира се, визуалната красота не е единственото качество, което трябва да притежаваш. Увереността, професионализма, харизмата също играят важна роля. Щастлива съм, че журито оцени тези мой качества. Благодаря на тях, както и на хората които се радваха искрено за мен. На най-добрата ми приятелка, която беше възпрепятствана да присъства, но ми даваше кураж по телефона, преди всяко мое излизане на подиума. Най-много искам да благодаря на моето семейство, което ме подкрепя винаги и във всичко. Обичам ги, и ще продължавам да им давам поводи за гордост!

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

MagiD-3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене