Само в Топ ПРЕСА: Лицето и истинското име на известния благоевградски гей Стейси!

В първата част на интервюто ние не показахме лицето му и скрихме истинското му име, но сега ще ви го покажем, за да знаете кой е човека осмелил се да заплашва най- голямата Югозападна медия – Топ Преса. Ние от редакцията не одобряваме думи, като “треторазрядно журналистче” и “помиен вестник”… Старите хора са казали: “Каквото повикало, такова се обадило”.

Stefan_Ivanov

Не сме карали Стефан да говори, не сме му опирали нож на гърлото нито сме се молили. Предложихме му да направим интервю, той отказа но после се разговори и то доста. Много от написаното от него сме ви го спестили. Той сам изпрати и еротичните си фотоси. Профилът му във Facebook е достъпен за всички. Родители, пазете децата си от такива като него, готови да изнасят лекции за секс!

Ти какво искаш да работиш?
– Психология. Това учих, преди да прекъсна. Сега съм безработен по безброй причини, без каквато и да е било квалификация. Тук за хора с различно сексуално поведение работа, няма. Всяка идна секунда човек с фрапантна визия посред бял ден е обект на оплюване,, дискриминация, дори побой.

Е, чак бой…
– На миналата нова година пубертети събрали се на групи по центъра, които скандираха името ми и тичаха по мен. Ти как мислиш за какво ли е било…? Вие, като не харесвате руски автомобили, какво правите тичате по шофьорите на руските автомобили и крещите… Ела да ти строша колата, бе пумияр…

Те биха ли те?
– Не, но не е първия път в който се е случвало, но когато насочиш цялата си омраза и използваш обидни думи, без превод, като насочиш омразата си като крещиш, срещу някой и потъпкваш личното му достойнство, само защото такива като тебе не били харесвали със скубани мъже. Ами не ги гледайте бе… Завъртете се на другата страна.

Защо не се махнеш от България, като тук не ти харесва?
-Тука грешиш. Аз казах, че обстановката в България е непосилна за хора, като мене, че е огнище на дискриминация и неоправдана омраза. Не съм казал, че не харесвам България. Нека да се изразя по друг начин. Аз съм българин в България ,не съм турчин в България,
а българин и имам същите права, като останалите.

Steisi-Ivanov

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене