БГ Роналдо пропуска тренировки заради бебе

Zlatkov_Baby-2

Родният футболен двой­ник на Кристиано Роналдо – Даниел Златков, пропусна всички тренировки във ФК „Ботев“ (Пд) от началото на седмицата заради трепетите около раждането на дъще­ричката му Адриана, с която вчера го дари неговата съ­пруга Агнес. БГ Роналдо се прибра още в събота при се­мейството си в Благоевград с разрешение на старши тре­ньора Петър Пенчев, за да присъства лично на един от най-щастливите моменти от живота си. Малката принце­са проплака във вторник в 9.10 часа в родилното отде­ление на местната болница, а сред първите, които я ви­дяха бяха щастливият татко и 3-годишният батко Марио.

Даниел Златков подно­вява от сряда тренировки с „Ботев“ (Пд), като от щаба на „канарчетата“ обявиха, че през пролетния полусезон ще разчитат на опитния цен­трален защитник, който още се възстановява след тежка операция на скъсани колен­ни кръстни връзки. По тази причина Златков още няма официален дебют с жълто-черния екип.

Първият за Пловдив сняг за тази зима пък вкара „ка­нарчетата“ във фитнеса на стадиона в Коматево за пър­вата от двете им тренировки във вторник. „Жълто-черните“ ще се готвят двуразово в сряда и четвър­тък, а в петък и събота „Ботев“ ще играе кон­троли с дубли­ращия си тим и с „Оборище“ (Па­нагюрище).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене