ГРЪМВА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СКАНДАЛ В ГЪРМЕН СРЕЩУ ТЛЪСТА КОМИСИОННА МИНКА ХАРИЗВА ОБЩИНСКОТО МИРО НА ГРУПИРОВКАТА ШАМОВИ В ОГНЯНОВО?

изтеглен файлСлед като в предишния брой ние – екипът на най-четения в община Гърмен вестник, разкрихме пред цялата местна общественост за далаверите и дерибейството на фамилия Шамови в с. Огняново, в хода на разследването се натъкнахме на изключително скандална версия. Оказа се, че бизнес феодалите, собственици на огромен хотелски комплекс, в близост до бившия Профилакториум в с. Огняново, са хвърлили око на минералния извор, известен повече сред жителите на общините Гърмен, Гоце Делчев и Хаджидимово като „Мирото“. Наш достоверен източник ни доложи, че човек от клана Шамови, юрист по образование, е провел тайна „работна“ среща с политическия провал на община Гърмен – кметицата Минка Капитанова. На тази среща било договорено Шамови да сложат ръка над „Мирото“ или като концесионери, или като наематели, или като собственици. Задачата на кметицата била, разбира се срещу скромна комисионна, да намери вариант Шамови да окупират извора, да взимат такса за ползването му и клиентите на хотелите им да са с привилегии от лечебната вряла вода. Капитанова вече предприе първите стъпки към тази тайна сделка. Кметицата дръпна шалтера над „Мирото“ и спря тока. Вечерно време вече то не се осветява. Душовете не работят и са запечатани от служители на общината. Целта е да се прогонят всички хора, които идват да ползват благодатта на природата.

Силно се надяваме, след тази наша публикация, да осуетим пъклените намерения на г-ца Капитанова буквално да разпродаде ценностите на управляваната от нея община.

Очаква се съвсем скоро време платено нейно мекере в общинския съвет на Гърмен да излезе и да даде предложение за развитието и бъдещето на минералния извор – „Мирото“. Това разбира се, ще бъде съшито с бели конци, които ще бъдат дърпани от пишман кмета.

Предупреждаваме тази общинска мишка да се навре в дупката си и да не пипа обществената собственост, защото ние от „Гърменски вестник“ няма да оставим нещата така!/Гърменски вестник

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене