Слави Митов: Доверието е в основата на всички взаимоотношения

Откриваме Слави Митов случайно във фейсбук. Разглеждаме снимките от абитуриентския му бал и нежната половина от благоевградския офис на Топ Преса просто ахнаха! Молим Слави за интервю с желанието да го представим в нашата рубриката “Лица От Югозапада”.

Slavi-3

Слави представи се на нашите читатели?
– Мисля, че това е най-трудната част, човек да опише себе си. Казвам се Станислав Маринов Митов роден в Благоевград – зодия стрелец. Завършил съм в СОУ с изучаване на чужди езици “Св. Климент Охридски”. Участвал съм в модни конкурси за благотворителност, един от тях бе Благотворителното шоу „Подай ръка на Филип“. Не се занимавам професионално с мода това ми е едно от хобитата. Бих се описал с няколко думи като : Добър и милостив човек.

Изглеждаш страхотно, трудно ли се постига това?
– Да изисква се много труд, воля, търпение и постоянство, за да изглеждам така страхотно. И това бяха моите три цели с които постигнах това което съм сега:
1. Поставете си достижима цел, това е най-важната и първа стъпка, която много хора не успяват да формулират добре, защото не знаят точно какво искат.
2. Имайте отговор, защо искате да постигнете целта- целите се постигат по-лесно и по-бързо, когато имаме действителна причина да ги изпълним.
3. Намерете си обкръжение, към което можете да се обърнете за подкрепа. Понякога проблемът на непостигнатите цели не е в трениращите, а в липсата на човек до тях, който да ги подкрепи в начинанието им!

Каква музика предпочиташ да слушаш?
– Аз нямам определена музика, която да харесвам и друга, която да не харесвам. В зависимост от момента и състоянието ми, различна е музиката, която предпочитам да слушам. Ако ще почивам и отпускам – нежна, медитативна. Ако ще се забавлявам – ритмична, танцувална, динамична. Ако ще работя – тонизираща, вдъхновяваща, зареждаща. Различно е.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене