Вигенин: Промяната ще бъде осъществена от „БСП лява България“

photo_verybig_1330996Водачът на листата на „БСП лява  България“ в 1-ви МИР Кристиан Вигенин се срещна с избиратели в Община Разлог. „Вярвам,  че хората от община Разлог ще дадат подкрепа за по-справедлива политика по отношение на работещите и бизнеса“, каза пред симпатизанти Кристиан Вигенин. Заедно с кандидатите за народни представители Николай Дундалов и Костадин Дурчов, Вигенин проведе срещи в Елешница, Баня и Горно Драглище – селото, от където е корена на неговия род.

От срещите стана ясно, че е необходимо по-сериозно присъствие на държавата. Водачът на листата на социалистите в областта Вигенин заяви, че без активна политика по отношение на бизнеса не може да се прави адекватна социална политика. „За нас винаги са били приоритет малкия и средния бизнес, който е движеща сила на икономиката, плаща реални заплати, осигуровки и повишава заетостта в региона“, каза още той.

Вигенин беше посрещнат сърдечно в родния край от членове и симпатизанти на лявата идея. „За нас е чест, че се срещам не само със земляк, а с успял политик и водача на „БСП лява България“ в региона Кристиан Вигенин. Радваме се, че неговия произход е от две големи фамилии от нашето село. Още от младежка възраст той прегърна лявата идея и постепенно се доказа като евродепутат, министър на външните работи, а сега ще ни представлява и в парламента. Ние се гордеем с него и ще направим всичко възможно на предстоящите избори да постигнем добри резултати“, заяви бившият кмет на Горно Драглище и председател на местната партийна организация Христо Плачков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене