„Славеят“ на кв. „Грамада“ Васил Лазаров мигрира в жк „Еленово“ при нова тръпка-собственичка на имоти в Италия

55-01-12-2780-V.-Lazarov

„Славеят“ на благоевградския кв. „Грамада“ Васил Лазаров вече живее в жк „Еленово“. Изхвърлят наемателят на хотел „Дана“ в Добринище Д. Самарджиев, дължи 650 000 лв. на собственика Н. Кондев, топи го в полицията: Заплашва ме с убийство!

миграцията са многото неспо­луки, които се изсипаха върху главата на певеца през послед­ните 2 години.

Черната серия започна с драматичен развод през 2012 г., когато Васко се раздели с втората си съпруга Йорданка. Разлъката му с пернишката поетеса мина през цялата га­ма на рушащата се любов, включваща взаимни твърдения за изневяра, домашно наси­лие, съдебно разпореждане Васко да не се приближава до нея и т. н.

Тъкмо разводът стана факт и Йорданка се прибра в род­ния Перник, в бащиния дом на В. Лазаров влезе съдебен из­пълнител и обяви за продан I етаж от къщата, където Лаза­ров живееше с майка си. Вто­ри етаж остана на сестра му, която от години живее в Бел­гия, и това всъщност спаси от продан цялата къща. Цената на етажа миналата година бе 51 000 лв., тази година падна 2 пъти и в крайна сметка наско­ро бе продаден под 40 000 лв. Междувременно майката на певеца почина, почина и реститутката Екатерина Самарджиева, която през последна­та година помагаше финансо­во и самоотвержено на Лаза­ров в музикалните му начина­ния, включващи и албум, кой­то в крайна сметка не бе запи­сан.

През същите тези 2 години Лазаров се опита и да порабо­ти – първо взе от хотелиера Ме­тоди Калъмбов механата в „Ален мак“, но я затвори само след 2-3 седмици титулуване като управител, и то точно пре­ди Нова година. Няколко месе­ца по-късно бизнес амбициите отново го завладяха и той за­почна да се представя като ме­ниджър на ресторант „Бълга­рия“ /бившия бар „Европа“/, до­като всъщност бе на заплата там като певец. Остана някол­ко месеца, докато се скараха със собственика за несъответс­твие между заплатата и анга­жиментите, и напусна и оттук.

Сега Лазаров живее в „Еле­ново“, в апартамент на новата тръпка в живота си. Според ле­гендите, които певецът разказ­ва пред приятели, познати и всеки, който е склонен да го изслуша, жената имала някак­ви имоти в Италия, които да­вала под наем. Не е ясно дали тя живее там, а Васко само па­зи апартамента й в „Еленово“, или двамата са под един пок­рив в Благоевград и работят по творческия план на Лазаров, включващ, както стана ясно, записването и издаването на нов албум.

Вестник „Струма“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене