Ванеса с две партита за рождения си ден

С пищно парти, много гости и подаръци Ванеса отпразнува рождения си ден. Надеждата на Ара Мюзик посрещна 26-тата си годишнина на участие в неделя вечерта в Пловдив и на следващия ден купонът продължи в модерен нов клуб в София.

Изпълнителката от ефира на Фен ТВ получи множество подаръци, букети и поздравления. Ванеса посрещна журналисти, колеги и приятели в столичния клуб ILLUSION, където същата вечер участие имаше нейния ментор Алисия. На всеки тя подари сладкиш с нейния лик. Сред гостите на младата изпълнителка бяха и колегите ѝ Алекса, Кристиан, Ирена и Александър и трио Caramel, както и екипите на музикални компании Ара Мюзик и Диапазон Рекърдс и на Фен ТВ.

Ванеса сияеше в ефирна зелена рокля, а най-красивото ѝ бижу беше озаряващата усмивка, която не слезе от лицето ѝ цялата вечер.  Всички гости на партито останаха очаровани и не спряха да ѝ правят комплименти.

Освен гост-изпълнител в клуба, Алисия беше и част от купона на Ванеса. Топ звездата отправи множество поздрави от сцената на заведението към рожденичката и гостите ѝ. Кулминацията на вечерта настъпи, когато Алисия слезе от сцената и поднесе на Ванеса торта с лика ѝ. На свой ред младата изпълнителка благодари на всички, които уважиха празника ѝ, и ги поздрави с най-новата си песен „Още“, а веднага след това Алисия я „отвлече“ на сцената, за да изпеят заедно хита си „Малката“.

Всички гости на заведението пяха със звездите на Ара Мюзик и се забавляваха до ранни зори.

Очаквайте скоро репортаж от събитието в ефира на Фен ТВ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене