Пинокио и шизофренните му лъжи за Делян Пеевски

Не сте съгласни да ви грабят? Значи сте хора на Делян Пеевски. Считате, че Прокопиев е нагъл олигарх, който не само получи за жълти стотинки златна (каолинова) мина, загроби цял град и източи джобовете ви през напомпани сметки за ток? Значи сте хора на Делян Пеевски.

Бесни сте, че другарчето на Прокопиев и по бандитска приватизация, и по съдебни проблеми, и по медии, бълващи фалшиви новини – Огнян Донев, краде от здравето ви? Значи сте хора на Делян Пеевски.

Ако не вярвате, отделете 19 ценни минути от живота си, превключете на bTV и си върнете днешното интервю на познатия с прякора Пинокио заради афинитета си към истината бивш правосъден министър и настоящ сламен лидер на партия, пряко свързана с вече изброените олигарси – Христо Иванов.

Съжаляваме, че ви рекламираме телевизия, за която лъсна, че е била и продължава да е в срамни обвързаности със забегналия в чужбина хазартен бос с 18 обвинения и (поне) 700 млн. лева дължими на държавата пари Васил Божков, но интервюто на Иванов си струва да се види. Защото показва шизофренията на цялата тази задкулисна дружинка. Показва, че според признанията на Пинокио всеки, който не е съгласен с нарушаващото де що има закони в тази държава поведение и негово, и на менторите му, е човек на Делян Пеевски. Така според Христо Иванов в тази категория бил вътрешният министър Младен Маринов, защото категорично не позволява на изританата от парламентарния борд лично от гражданите на тази държава олигархична партия на Иванов – „Да, България“, да нарушава законите и да предизвиква сблъсъци. Пак „министър на Пеевски“ бил и правосъдният шеф Данаил Кирилов, защото дръзна да припомни на същата тази олигархична партия, лидерите и менторите й законите на държавата. На този фон едва ли ще има удивени, че според Пинокио и главният прокурор бил „човек на Пеевски“. Не че ще го чуете от Иванов, но да ви кажем защо. Изкарва го такъв, защото дръзна да погне менторите му. Олигарсите като Прокопиев, Божков и сие, които години наред крадоха и безчинстваха на наш гръб. Утре списъкът с набедени за хора на Пеевски гарантирано ще бъде допълнен. С всеки, който не е съгласен държавата да продължава да е в плен на хватката на задкулисието. Така Пинокио сам сложи разграничителната линия между себе си и менторите си олигарси от едната страна, и обществото, желаещо възмездие за престъпленията им и депутата от опозиционната партия Делян Пеевски от другата.

Защото Делян Пеевски е народен представител от опозиционна партия. И не, не той е човекът, който има министри. Още повече, че на всички е ясно кой през последните години посочваше министри в разни кабинети. Борисов сам си го каза – министрите на финансите и енергетиката в първото му правителство – Симеон Дянков и Трайчо Трайков са били посочени лично от разградския бос Иво Прокопиев. И сега са подсъдими с него.

И не, главният прокурор също не е човек на Пеевски, нито го брани. Да не говорим, че на Пеевски не му и трябва да бъде бранен от правосъдието в страната. Той съдебни проблеми няма, всичко му е на светло и доказано законно. За разлика от цялата олигархична дружина, чиито интереси обслужва Христо Иванов. От времената, в които беше правосъден министър, та досега.

Но да, Пеевски настоява тази олигархична група, крала държавата в продължение на десетилетия, да получи възмездие за престъпленията си. По начина, по който го иска и цялото общество.

Очаквайте подробности!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене