Жестокият убиец от петричкото село Самуилово, отрязал главата и разчленил тялото на приятеля си, се яви без адвокат на делото

Окръжен съд Благоевград днес отложи делото срещу Благой Митрев от петричкото село Самуилово Жестокият убиец, отрязал главата и разчленил тялото на приятел по чашка, дойде с белезници в съдебна зала, но се оказа, че няма адвокат, което принуди съда да отложи делото за назначаване на служебна защита. 56-годишният Благой Митрев уби по особено мъчителен начин приятел, с когото се скарали по време на игра на карти.

На 10 януари миналата година около 11 часа в дома на Митрев гостувал приятеля му от детските години Георги Златков, с когото по време на играта употребявали алкохол. След почти цял ден алкохолен запой, към 21, 30 часа се скарали. Стопанинът взел от масата нож и започнал да нанася с особена жестокост и ярост множество силни удари по гърдите на госта си. За да се спаси от нападението, Златков тръгнал по стълбите, за да излезе, но Митрев продължил с ударите по гърба, тила и главата. Лазейки Златков успял да стигне до първия етаж и паднал пред входната врата. В този момент Митрев взел брадва. Започнал да нанася множество посичания по главата, гърдите и корема на госта си, който починал.

Частично разчленил тялото му в областта на шията, раменния пояс и горната част на гърдите, а след това извършил пълно напречно разчленяване на трупа през средата до нивото на корема, пояса и кръста, се казва в обвинителния акт срещу Митрев. Митрев направил опит и да скрие трупа, като сложил главата и ръцете в чувал. После отишъл при познат и му казал какво е направил.

Според психиатрично-психологична експертиза, в деня на убийството Митрев се намирал в обикновено алкохолно опиване, което довело до тази ярост.

/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене