Петър Курумбашев откри предизборната кампания на БСП в Гоце Делчев

гоце делчев

Четвъртият в евролистата на Коалиция за България кандидат за евродепутат Петър Курумбашев днес пред пълна зала с членове, симпатизанти и свои привърженици откри предизборната кампания в Гоце Делчев. По изключителен начин атрактивният кандидат-евродепутат представи всички свои колеги от листата, като за всеки намери най-добрия акцент за характеризиране на качества, образование, лоялност и възможности.
Председателят на общинската организация на БСП Валери Сарандев поздрави присъстващите в залата и гостите, сред които освен Петър Курумбашев бяха още депутатите от левицата Тодор Радулов и Емил Костадивов, кметът Владимир Москов и областният партиен лидер Юлиян Гошев.
Агитация от врата на врата до 24 май, препоръча на актива Валери Сарандев, след което даде думата на кандидата за евродепутат.
„Гоце Делчев даде малко повече от другите градове и общини на българската политика. Още отсега знаем, че ще спечелим повече мандати от ГЕРБ на евровота заедно – БСП и ДПС. Прогнозите са, чеможе само БСП, ГЕРБ и ДПС да са трите партии, които ще влязат със свои депутати в Европейския парламент, тъй като 6-процентната бариера ще се окаже трудно преодолима от „спасителите на плажа“, каквито са малките формации, без твърд електорат. За нас е важно да гласуваме така, че представителите на ПЕС да са повече от тези на ЕНП в Европейския парламент и затова трябва да направим всичко възможно да постигнем желания резултат, който ще бъде много важен и за избора на председателството“, заяви Петър Курумбашев.
Той информира, че днес е получил представителна извадка от израелска агенция с направено изследване до 30-и април, според което ЕНП печели 213 депутати, а ПЕС – 208 от 750-те мандата в Европейския парламент.
Петър Курумбашев заяви още, че до момента БСП изпълнява своята предизборна програма, от която за по малко от година са изпълнени вече 9 пункта, предимно от заложените в предизборната програма социална политика. Той допълни, че водачът на евролистата и лидер на БСП Сергей Станишев няма да ходи в Брюксел и изрази своята признателност към него, тъй като въпреки този факт той работел усилено за спечелване на евровота.
Курумбашев опроверга слуховете за разногласия в БСП, принудили го да напусне парламента преди изборите на 25 май, и бе категоричен, че решението му е по лична преценка, за да може активно да работи за кампанията си.
Социалистите от община Гоце Делчев се обединиха в пожеланието за изразителна победа на БСП с № 15 в интегралната бюлетина на 25 май, която ще гарантира по-добро бъдеще за България в Европа.
На изпроводяк председателят на Младежкото обединение на БСП Богдан Боцев подари на Петър Курумбашев красива икона от името на младежката организация. „В Гоце Делчев получих най-красивия букет от младите социалисти. Тук наистина се чувствам като у дома си заради топлото отношение и откровеността, с която постигаме разбиране по всички въпроси“, сподели Петър Курумбашев.
Относно АБВ той сподели със съпартийците си от Гоце Делчев, че не вижда шанс формацията на президента Георги Първанов да спечели мандат, но вижда шанс да откъсне гласове от БСП.
Въпреки натоварената програма и късния час, Курумбашев отговори на всички зададени му от залата въпроси и заяви, че кандидатите за евродепутати от листата на левицата са качествени, можещи и знаещи хора, които заслужават да им бъде гласувано доверие на 25-и май с № 15 в интегралната бюлетина.
Кандидатът за евродепутат Петър Курумбашев, който е един от любимците на неврокопските социалисти, проведе и редица други срещи при гостуването си в региона. Той посети Гърмен, Сатовча и Хаджидимово, като запали и свещ за здраве в манастира „Свети Георги Победоносец“.

infomreja.bg

D:DCIM108MEDIAIMG_0417.JPG

гоце делчев 2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене