Човек на Боби Михайлов любовник на Маргарита Бербатова?

маргарита бербатова

Майката на Димитър Бербатов има вземане-даване със служител на БФС, шушукат из спортните среди. Клюката, че Маргарита Бербатова е в близки отношения с един от подчинените на Борислав Михайлов, все по-упорито се разнася из коридорите на Националния стадион „Васил Левски“ и в кулоарите на Централата на улица „Цар Иван Асен II“ №26. В родният й Благоевград също от доста време се приказва, че Маргото се срещала с Валентин Чакъров. Набеденият за любовник на майката на футболната звезда е председател на Зоналния съвет на БФС – София.
В Благоевград коментират, че Маргото се сближила с Валентин Чакъров в тежък за нея момент. В човекa от БФС тя намерила утеха, след като бившият й шеф – доктор Вълчев, починал внезапно. Миналата година Маргарита Бербатова се прости с любовника си, който я утешаваше, след като преди това тя се раздели с младо гадже. Само месеци след смъртта на д-р Вълчев Маргото остана и без работа, която той й беше осигурил.

Вестник “ШОУ” потърси за коментар майката на Бербатов. “Трябва да умра ли, за да спре помията срещу мен?! Моля ви! Да, познавам се с Вальо, но какво от това. Само приятели сме и нищо повече! Знаем се от едно време, защото бяхме съученици в Благоевград. Не сме любовници – това е самата истина!”, категорична бе Маргарита.

blitz.bg

KAMATA_1

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене