Банско изпусна победата в последните минути

Сливнишки герой сътвори страхотен обрат срещу гостуващият тим на ФК Банско, след като губеше с 0:1 десетина минути преди края на мача

Възпитаниците на  Петър Малинов демонстрираха характер и успяха да обърнат негативният за тях резултат до 2:1, с попадения на ветерана Светослав Петров и най-младият на терена  Ничо Ничев в последната минута на двубоя.

В 74-та минута реферът Иво Ценов от София не даде очевидна дузпа за гостите , което предизвика бурни реакции в щаба на отбора от планинския курорт. Все пак те получиха право да изпълнят такава само пет минути по-късно, за нарушение  на Виктор Георгиев в наказателното поле. Руслан Иванов я превърна в попадение и откри резултата. След още две минути бившият национал и легенда на ЦСКА Светослав Петров, ознаменува отличната си игра в този мач, когато изпълни невероятно красиво пряк свободен удар от 25 метра, препарирайки Димитров и пращайки топката в сглобката на вратата за 1:1.В последната минута на мача Героя се възползва от още едно статично положение, след като от пряк свободен удар Красимир Георгиев прати топката в наказателното поле на Банско която бе засечена от Кузовски с глава, вратарят изби, но топката се върна в наказателното поле където нападателят в оранжево Ничо Ничев от упор прати топката в мрежата, донасяйки победата с 2:1.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене