Спешните екипи в Пиринско забравиха за една нощ воя на сирените, забавляваха се от сърце

Над 70 медици от филиалите за Спешна помощ в Пиринско се събраха на празнична трапеза в чест на професионалния си празник – Световния ден на здравето. По традиция домакин на тържеството стана задружният колектив на благоевградския филиал, а медицинската сестра Здравка Илиева създаде безупречна организация за доброто настроение и празнична атмосфера. За тържеството  пристигнаха медици от филиалите в Якоруда, Разлог, Кресна и Симитли, които бяха посрещнати от колегите си в уютната механа „Воденицата” край града /на снимките/.

Директорът на Спешна помощ в Пиринско д-р Красимир Михалйов поздрави лично всеки от здравните работници, като им пожела крепко здраве и много сили в отговорната професия.

Специални пожелания за успехи в работата отправи и председателят на Асоциацията на работещите в Спешна помощ в Пиринско Марин Вълков, а старта на веселието даде доайенът от благоевградския филиал Стоил Германов. Здравните работници забравиха за една вечер воя на сирените и блеснаха със стил и елегантност. За доброто настроение на празнуващите медици се грижеше оркестърът с хитови песни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене