Топ Преса винаги в полза на своите читатели –представяме Ви документалния ни филм „Мисия „Спасение“!

Медийната група на Топ Преса приема работата си като кауза винаги да е полезна на своите многобройни читатели. Чувствителни сме на всички теми, от които зависи здравето и добрият, качествен живот на нашите читатели и работим ежедневно по няколко такива. А в случаи, когато се говори за здраве, не жалим сили и средства, защото когато институциите, които отговарят за това, не работят много качествено и ефективно, ние смятаме, че отговорността се прехвърля автоматично в медиите. Ето защо Топ Преса не спира да работи за това да е полезна и значима в живота на нашите читатели.

Затова редакционният ни съвет взе решение да гради мост между проблемите на хората и личностите, които могат да им ги решат. По искане на много наши читатели, след доста запитвания и молби за съдействие, Топ Преса реши да направи първия си здравен мост между читателите си от югозападна България и МБАЛ „Света Марина“ – Плевен. С любезното съдействие на ръководството на една от най-добрите болници в България Топ Преса засне документален филм, който именувахме „Мисия „Спасение“.
Защо МБАЛ „Света Марина“ – Плевен? Защото специално към въпросната клиника имахме най-много молби за съдействие и защото останахме силно впечатлени от думите на директора професор Григор Горчев – „ИНТЕРЕСЪТ НА ПАЦИЕНТА е водещ принцип в работата ни. РЕСПЕКТЪТ КЪМ ЛИЧНОСТТА – на пациента, на неговите близки и на колегите, с които работим, е основа на ценностната ни система. Професионално-етичният кодекс на МБАЛ „Света Марина“ – Плевен, отразява нашето уважение към професията и желанието да предоставим здравни услуги с внимание не само към клиничния резултат от лечението, но и към емоционално-психологическия комфорт на пациентите.

„Добрият лекар лекува болестта, великият лекар лекува човека, заболял от нея“, е казал сър Уилям Ослър. На тази ценностна система са подчинени нашето лого (милосърдна сестра, олицетворяваща отдадеността и съпричастността в грижата за страдащите), нашият слоган – „С надежда да спечелим сърцата ви“ и традицията в работата ни от 2002 г., когато беше създадена първата ни болница.
Филмът „Мисия Спасение“, представящ първия медиен мост между тези, които търсят помощ от големите специалисти на България, можете да гледате СЕГА! САМО В ТОП ПРЕСА!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене