Отново спукани гуми на изхода на Дупница!

Огромна дупка пак зейна на пътя, оправиха я

Поредният читателски сигнал се получи на редакционната ни поща преди дни. В него отново се поставя въпроса за състоянието на настилката на улица „Каваклия“, която извежда трафика от Дупница към Е-79 посока София, на около 300 метра след светофарите на „Самоковско шосе“.
Припомняме, че в средата на август наши читатели сигнализираха за огромна яма, в която ежедневно попадаха десетки автомобили, а поне 5-6 от тях пукат гуми. Тогава предадохме сигнала в Община Дупница и ден след това тя бе запълнена от служители в отдел „Стройтелство“. Близо три месеца по-късно част от бетона го нямаше и дупката отново започна да създава проблеми на водачите, като в сигнала се допълва, че само през последните пет дни около 6-7 автомобила са спукали гуми.
Оказа се, че преди 2 дни служителите от строителния отдел кък Община Дупница са запълнили дупките с фрезован асфалт, като до десетина дни те ще бъдат и асфалтирани. В този участък има и още няколко по-малки дупки, които също могат да причинят щети. Този периметър от улица „Каваклия“ е сред най-натоварените и е част от републиканската пътна мрежа. Както е известно, заради обжалване на един от участниците в процедурата почти 3 месеца се забавиха дейностите, които в момента се извършват в града, селата и междуселските улици.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене