ХОРОСКОП ЗА 30 НОЕМВРИ

ОВЕН
В сряда Овните не са с добро самочувствие, особено мъжете. Денят е много разнообразен на събития, бъдете толерантни и дипломатични. За осъществяването на финансовите си планове за деня е необходимо да сте много внимателни и умерени в изискванията си при бизнес контакти.

ТЕЛЕЦ
Днес дамите Телци ще се чувстват победителки в много отношения – любов, бизнес, финанси и служба. Повечето от вас свързват проблемите си за деня със службата, но денят предоставя истинско успокоение и удовлетворение от служебния развой. Ще спечелите дело.

БЛИЗНАЦИ
Сряда е доста благосклонна към Близнаците. Ще си изясните проблеми, свързани с ваш съдружник, и така ще облагоприятствате бизнеса си. Ако разчитате на подкрепата на мъж с възможности, няма да се получи, срещата може да не се осъществи. Бъдете предпазливи в службата.

РАК
В сряда Раците се чувстват най-добре у дома и ще посветят деня си на домашна работа. Имате за довършване още нещо и то се явява като план номер едно за деня. Острата нужда от финанси при някои ви кара да сте затворени и неконтактни. Имате приятели, на които можете да разчитате.

ЛЪВ
Поведението на Лъвовете в сряда може да бъде причина за негативно развитие на деня. В бизнеса търпите промени, но това по никакъв начин няма да наруши финансовия ви статут и авторитета, с който се ползвате в обществото. Контактите ви носят полза и удовлетворение.

ДЕВА
Успешна сряда за Девите, през който ден окончателно ще се разреши проблем, свързан с финансите ви и професионалния стабилитет. Настъпват благоприятни промени, които ви дават много сили и мобилизация за изпълнение на делата. Самочувствието ви се подобрява.

ВЕЗНИ
Засилената интуиция на Везните ще бъде в полза не само за тях, но и за околните. Мъж на служебното ви място ще бъде причина за промяна на професионалната ви изява. Ако съумеете без напрежение и раздразнение да приемете новата форма на изява, ще се радвате на удовлетворение.

СКОРПИОН
При Скорпионите сряда е ден на промени и те ще бъдат положителни. При някои има вероятност от неочаквано и недобро развитие на професионалното поприще. Денят предлага стабилен материален статут за дома ви и благоприятства финансите. Успех в бизнеса и контактите.

СТРЕЛЕЦ
Много добър ден за Стрелците. Изключително приятни новини, които облагодетелстват финансовото ви развитие и допринасят за добрите промени в дома. Сряда е характерна с благоприятните развития на съдебни дела. В професионален аспект ще успеете да свършите поетите ангажименти. Денят не предвещава злополуки, но все пак бъдете внимателни и не поемайте излишни рискове.

КОЗИРОГ
В добро здраве и силен дух, днес сте с намерение да довършите докрай планираните задачи за деня. Действително сряда предразполага за подобно развитие на делата ви и не трябва да отлагате. Ще разрешите проблемите си в бизнеса. Очаква ви раздяла с близък човек. Неочаквани приходи ще получите по линия на съдружие или наследство.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите са в много добра форма днес, но денят няма да бъде много добър за вас. В обществените дела ще имате силни спънки и трудности. Настъпват промени за паричните ви проблеми и те са позитивни, като разчитате на собствените си усилия в тази насока. Късметът е с вас. Заложете на печеливша карта, която ще ви даде възможност да реализирате приходи.

РИБИ
В сряда промените няма да отминат Рибите. Това като че ли най-вече засяга мъжете. Решени и готови сте да осъществите необходимите планове за днес и какво ще ви коства, не ви интересува. Доста безкомпромисни, вие сте решили, че най-сетне нещата ви трябва да потръгнат в правилната посока, просперитетът ще ви съпътства занапред.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене