„Пирин“(Разлог) и „Септември“(Симитли) не се победиха

Двата тима завършиха при 1:1 в съседското дерби от последния кръг в есенния дял на Югозападната Трета лига

Крайният изход от мач донесе разочарование на гостите, които имаха повече възможности за гол срещу младите футболисти на Христо Джоджов. Те успяха да изравнят в последната минута и взеха скъпоценна точка и зарадваха не само своето ръководство, но и феновете, които бяха дошли в студения симен следобед на Градския стадион в Разлог.

Гостите започнаха далеч по-добре и пропуснаха и много положения. Те владееха играта през първата част, докато домакините се опитваха да не допуснат гол във вратата си.И накрая бяха наказани. Пред гола Смаил Креболиев,Венцислав Стоянов и Андон Гущеров показаха липса на шанс през първото полувреме, но след почивката с първата си атака стигнаха до гол. Именно бившият нападател на „Пирин“(Гоце Делчев) Смаил Креболиев отбеляза поредното си попадение за настоящия му отбор, след като засече с глава центриране от фаул на Анатоли Лулейски. След час игра Венци Стоянов направи пропуска на мача, като от границата на наказателното поле не успя да улучи опразнената от вратаря Палаханов врата. Малко по-късно и влезлият като резерва Ибрахим Алим не успя да реализира отблизо.

Така след центриране от фаул в последната минута отблизо неостаряващият голмайстор Борис Кондев вкара отблизо и донесе важна точка за „Пирин“(Разлог).

Главният съдия Станимир Тренчев изгони от скамейката резервния вратар на домакините Тома Добрев, вдигна и доста картони. Като цяло и двата отбора може да имат претенции към съдийството му.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене