Роденият в Гоце Делчев Димитър Пиргов е футболист №1 на 14-ия кръг в първа лига

„Има още много мачове до края на сезона и мисля, че всеки отбор може да стъпи накриво

Трите точки са нищожна разлика и се надявам да я стопим възможно най-бързо. Целта на „Левски“ винаги е била това – първото място. Направихме няколко грешки и им дадохме възможност да ни изпреварят, но имаме още мачове с тях. Надявам се още в следващия да влезем мотивирани и да се поздравим с успех“, каза  Димитър Пиргов, избран от футболисти и треньори за най-добър футболист на 14-ия кръг в Първа професионална лига.

„Имах проблеми (здравословни), но те бяха малки и успяхме да ги изчистим с лекарския щаб. Готов съм за мача с Локомотив. Имаме силите и класата да ги победим. Искрено се надявам да го направим пред повечко хора. Тежи ни липсата на фенове, защото разчитаме на тяхната подкрепа. До момента нямаме загуба и нямам логично обяснение за празните трибуни“, добави бранителят на „сините“.

Димитър Пиргов е роден в Гоце Делчев. Започва кариерата си като юноша на Пирин 2001 в Благоевград. Изкара три години и в „Пирин“(Гоце Делчев), премина и през „Славия“. От юни тази година е футболист на Левски, стигна и до националния отбор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене