Местния печат

„Вяра“

Скандалната „Галчев инженеринг“ модернизира НДК за 20 000 000 лв. , управителят Любомир Галчев от Благоевград се изцепи: Сградата ще я направим умна!

Добилата скандална слава из цяла Югозападна България фирма „Галчев инженеринг“  започва ремонта на НДК, държавата му брой 20 000 000 лв. Как е възможно това, звънят в редакцията на вестник вяра жители на Перник, Дупница, където фирмата грабна обществени поръчки за над 10 000 000 лв и остави централна градска част на двата града в безобразно състояние.

Цветанка Вуковска е новият управител на ГУМ- Дупница

Цветанка Вуковска най-вероятно ще бъде новият управител на ГУМ-Дупница, научи „Вяра”. По непотвърдена информация от наши източници Вуковска, която от месец март е началник-отдел „Търговски дейности и управление на общински активи“ в община Дупница, се е представила по-добре на проведения в сряда конкурс.

Протест на 50 роми „отсече” главата на горския цар Стоян Дъгалов в Петрич, ДГС временно поема инж. Хр. Митов

Изненадващо уволниха директора на Държавно горско стопанство – Петрич Стоян Дъгалов. Това стана вчера следобед със заповед на шефа на ЮЗДП инж. Дамян Дамянов.

Баскетболистът бизнесмен Димитър Шалявски брои 7000 лв. наем за хитова дискотека в Благоевград

За 7000 лв. месечно без ДДС баскетболната легенда и бизнесмен в Благоевград Димитър Шалявски взе под наем хитовата дискотека „Графити” в областния център на Пиринско.

Откриха незаконна дървесина в двора на бившия кмет Румен Арнаудов в Плетена, синът му Валентин с акт от 100 до 5000 лв.

Незаконно съхранявани дърва от смърч бяха становени при проверка в двора на бившия кмет на село Плетена Румен Арнаудов. Той нашумя, след като името му се появи в тефтерчето на бившия председател на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов с бележка „да се оправи“. Тогава за Арнаудов имаше съмнения за конфликт на интереси, свързани с концесия за каменна кариера.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене