Внимавайте! Днес Луната замъглява съзнанието!

Луна в Рак. Уязвим е хранопровода, може да се обострят лимфните възли и тромбофлебитите. Не трябва да има кръвопреливания и донорство. Благоприятно е да се носят бели, златисти и червени цветове. Добре е в такъв ден да се лекуват бъбречни и жлъчни камъни, за вадене и слагане на протези, за операции на краката, сухожилията и коленете. Уязвими са дванадесетопръстника и стомаха. Силна възприемчивост към токсични вещества. Да се избягва употребата на алкохол и наркотични средства.

Днес ще сме под влиянието на 19 лунен ден (до 21:13ч), който е нещастен. Денят е сложен и прост едновременно. Подходящ за рутинна работа. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви грози през него. Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с това, което не знаете. Увеличава се опасността от травми.

Главната защита на деня е огънят. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в празнични сбирки. Луната “затъмнява” разсъдъка. 19-я лунен ден традиционно се използва от черните магове за техните манипулации. Днес е добре да се посветите на обмисляне на своите постъпки и покаяние.

Ако сте виновни пред някого, обезателно му се извинете. Удачен ден за работа над себе си, за избавяне от гордост, илюзии, чуждо влияние. Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти. Критически ден за психично болните.

Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката. Секс – Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден – никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите с вана с топла вода, но да не е билкова. Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене