Местния печат

„Струма“

Сексскандал взриви ОбС-Гърмен, съветник атакува в кабинета председателката с неприлично предложение

Грандиозен сексскандал буквално взриви ОбС-Гърмен. Случката е от последната сесия, когато пред всички съветници и селски кметове е прочетена декларация, в която публично са огласени и заклеймени сексуални задявки на съветника Али Господев  от Горно Дряново, избран от движение „Алтернатива за Гърмен“, спрямо председателката на ОбС Екатерина Татанова.

 Гл. счетоводител на БСП в Югозапада О. Андонов напусна партията, върна се към банкерството

Благоевградският банкер Огнян Андонов оглави мастния клон на „Интернешънъл Асет Банк“ АД. До момента банката, която бе основана през декември 1989 година, имаше клон в областния център на Пиринско, който се управляваше от Сандански.

 Шефът на РЗИ –София област д-р Ал. Златанов пое управлението и в Благоевград, досегашният директор д-р Кметски остава заместник

Директорът на Регионална здравна инспекция в София област д-р Александър Златанов, който е от Самоков, вчера пое управлението и на РЗИ –Благоевград. Златанов ще съвместява управлението на двете здравни инспекции, докато Министерство на здравеопазването успее да открие подходящ човек, който да поеме държавната контролна институция в областния център на Пиринско.

 Задържаният за сводничество Марто Дебелия откаран в спешно отделение с бъбречна криза

 Задържаният за сводничество Мартин Филипов от Благоевград, популярен като Марто Дебелия, получи бъбречна криза в ареста. Той е приет вчера в спешно отделение на благоевградската болница със здравословни оплаквания.  

„Вяра“

Сексскандал в Гърмен: ОбС шефът Е. Татанова се оплака в полицията: Не искам съветника Али Господев в кабинета си, прави неприлични предложения, не идва по работа

Председателят на ОбС – Гърмен, Екатерина Татанова депозира жалба с молба за ограничителна заповед в полицията срещу общинския съветник от движение „Алтернатива за община Гърмен“ Али Господев заради сексуален тормоз на работното място.

 ТЕЦ „Бобов дол” бави с два месеца заплатите на работниците, хората се взели половин заплата за септември

С половин заплата за месец септември живеят 800 души, работещи в ТЕЦ „Бобов дол”. Служители на централата алармираха, че възнагражденията им вървят с два месеца назад.

 Бракониери пребиха горските Милко Гущеров от Благоевград и Спас Георгиев на стадиона в Крупник

Двама горски инспектори от Регионалната дирекция по горите (РДГ) в Благоевград – Милко Гущеров и колегата му от Крупник Спас Георгиев, бяха нападнати и зварски пребити от бракониери.

 Икономистът Васил Велидолски от Дупница осъди на 4000 лв.  Николай Билярски от Усойка за думите, че бил „крадец на злато” в магазините, които чистил

Икономистът Васил Велидолски от Дупница осъди за клевета съседа си Николай  Билярски в бобошевското село Усойка, където Велидолски имаше вила. Районният съд в Дупница призна за виновен Билярски в това, че чрез медия е разгласил позорни обстоятелства за Велидолски, на когото ще трябва да брои 3000 лв.

 Шефът на РЗИ София – област д-р Александър Златков оглави инспекцията в Благоевград

Шефът на РЗИ София – област д-р Александър Златков е новият директор на РЗИ – Благоевград. Неочакваното назначение е факт след заповед на министър Москов. Случаят е прецедент, тъй като не се намери подходящ кадър и външен директор оглави местната инспекция.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене