Ако желаете да се включите в благотворителната кауза в помощ на онкоболните жени от Гоце Делчев и региона

Всяка година през месец ноември Сдружение „Хроника срещу рака“ организира благотворителна вечер в подкрепа на жените с онкологични заболявания. Така ще е и тази година, съобщиха от сдружението.

“Много хора ни предлагат своята помощ. Ето подходящ момент да обединим усилията си в общата кауза” – уточняват те.

Можете да дарите художествени предмети, кулинарни или ръчно изработени арт изделия, които да бъдат представени на благотворителния базар и търг, който ще се проведе на 23 НОЕМВРИ В РЕСТОРАНТ ОРБЕЛ.

С съпричастността на добрите хора от Гоце Делчев и региона Сдружение «Хроника срещу рака» до този момент е подкрепило финансово над 120 онкоболни жени от гр. Гоце Делчев, гр. Хаджидимово, селата Мосомище, Лъжница, Беслен, Копривлен, Борово, Абланица и други населени места в региона. С парични суми сдружението подкрепя и деца от семейства в тежко материално положение, в които родител е починал от рак. Тази дейност се реализира постоянно, като на всеки два месеца се разглеждат постъпилите молби за помощ. Над 200 жени успяха да се прегледат безплатно в организираните от нас профилактични прегледи, повече от 50 са имали възможност да се консултират с психолог и онколог, със специалисти по хранене и кърмене.

Ако желаете да предоставите финансова помощ на жените болни от рак в региона:

IBAN: BG43 BPBI 7922 1014 5909 01

BIC: BPBIBGSF

Банка: Юробанк България АД

Как и кога бихте могли да доставите даренията си, можете да уточните на тел: 0899173917, е-mali: hronika_cancer@abv.bg или на лични съобщения на страницата ХРОНИКА СРЕЩУ РАКА във Фейсбук.

ХРОНИКА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене