Преглед на местния печат

„Вяра“

Смъртоносна дрога погуби живота на 18-годишната Вероника Генина от дупнишкото село Самораново, съседи: Беше красива като слънце, дупнишки наркодилър я впримчи в проституция

18-годишната Вероника Стоилкова Генина от дупнишкото село Самораново издъхна мистериозно и хвърли в скръб цялото село. Съседи докарали красивото момиче в общинската болница, но вече било твърде късно. Според запознати смъртоносна дрога е коствала живота на момичето.

Д-р Владислав Миков спечели конкурса за управител на общинската болница в Дупница с оценка 5,25

Д-р Владислав Миков е новият управител на общинската болница в Дупница. Това стана ясно след оповестяването на резултатите от конкурса, на който в понеделник АГ специалистът д-р Миков влезе в надпревара за поста с хирурга доц. Димитър Недин.

Лидерът на ГЕРБ – Дупница, Ивайло Константинов: Ген. Радев ще бъде нелош президент, готови сме за предсрочни избори

Оставката на премиера Бойко Борисов е безпрецедентна в новата ни история, а ген. Румен Радев ще бъде нелош президент, коментира актуалната политическа обстановка лидерът на ГЕРБ – Дупница, Ивайло Константинов. „В предизборната кампания Румен Радев не само е представен като носител на промяна, но и много хора положиха труд да го представят като такъв. Каква промяна ще е това, щом кандидатът на инициативен комитет още на пресконференцията беше обграден от хората от БСП и лидера на партията. Къде бяха хората от инициативния комитет? Още в деня на номинацията му знаех, че ние ще имаме проблем с този човек. Той притежава харизмата на човек, необременен от политиката, харизмата на отдаден военен, а тези две неща създават формула на човек, който е харесван. Дано успее да надрасне партийното влияние и бъде независим от партийните централи”, коментира Константинов.

Кюстендилци избухнаха: Ген. Радев е лика- прилика с Ал Бънди от „Женени с деца”

Удивителната прилика между новия президент ген. Румен Радев и героя от популярния американски сериал „Женени с деца” Ал Бънди взриви кюстендилци в социалната мрежа. Хората припознаха във вицето на генерала Илияна Йотова и екранната половинка на Ал Бънди – Пеги. Фотото събра хиляди харесвания от кюстендилци.

С 56.58% Радев взе балотажа в Пиринско, председателят на РИК – Благоевград, Мартин Бусаров: Младите хора не излязоха да гласуват

Традиционните бастиони на ГЕРБ в Пиринско паднаха и кандидатът на управляващата партия за президент Цецка Цачева получи по-малко гласове от ген. Радев в балотажа на президентските избори. 90 684 души от имащите право на глас в Пиринско са подкрепили Радев, а 63 681 са гласували за двойката Цачева – Манушев.

40 000 лв. кръвнина плаща фермерът Георги Клечов от Елешница за премазано дете

40 000 лева кръвнина ще трябва да плати фермерът Георги Клечов от разложкото село Елешница на семейството на 11-годишния Радослав, нелепо загинал при нерегламентиран добив на дърва. Майката на убитото дете претендираше за 100 000 лева обезщетение, но съдът прецени, че искът е основателен и доказан само в размер на 40 000 лева.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене