Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Инвеститор №1 на Сапарева баня Вадим Поспелов следи строежа на здравния център с уебкамери „Сапарева баня-Москва”

Инвеститор №1 на Сапарева баня Вадим Поспелов  следи строителните работи около изграждане на балнеоложкия център в курорта Сапарева баня чрез уебкамери на компютрите си в Москва, без работниците да подозират за това. На обекта са инсталирани специални устройства за наблюдаваните лица на хълма Св. Богородица  курортния град.  Това съобщиха жители на Сапарева баня, пожелали имената им да не се цитират, в редакцията на вестника.

По куриер от Петрич изпращат вестници на Чомбе в Австрия, стар бил да работи с компютър

По специален куриер изпращат вестници и списания в Австрия на петричкия бизнесмен Иван Кочев – Чомбе. Всяка сутрин пред будка, намираща се в близост до хотелския му комплекс в Петрич, чака куриер. Той взема всички регионални вестници рано сутрин, преди редовните клиенти. Това упражнение било в ход, откакто Чомбе замина в Австрия при семейството си. Според източници от хотела му бизнесменът бил начетен, знаел седем езика, но изпитвал затруднения при работа с компютър.

Катя Георгиева и Ванчо Вучков от с. Ковачевци: Откраднаха ни два коня за 1200 лв., полицията в Самоков 5-и ден нехае

Катя Георгиева и Ванчо Вучков от самоковското село Ковачевци вдигнаха ръце от местните полицаи, които 5-и ден не могат да разкрият кражбата на два коня. Потърпевшите потърсиха в. „Вяра”, за да разкажат за кражбата и да споделят разочарованието си от мудността на РУП-Самоков с началник Георги Тодоров. Преди четири дни те установили, че са им откраднати конете, и веднага съобщили в дежурната на полицията.

Нагъл обир в с. Кулата: Бизнес семейството Велеви обрано, докато спи, задигнати документи, лаптоп и 10 бона, приготвени за сделка със земя

Нагъл обир в дома на семейство Велеви от село Кулата вдигна накрак ченгетата от РУП-Петрич. Инцидентът станал след 02,00 часа. Крадците задигнали документи, телефон и лаптоп. Интересното е, че кражбата станала, докато семейството спи. Дори претарашили шкафовете в спалнята на семейството, където те всъщност си почивали. Установено е, че обирджиите влезли през отворен прозорец на първия етаж на къщата и обрали всичко, каквото било пред очите им.

Проф. Михаил Константинов: Горите в Самоков се изсичат до голо, общината и лесничеите стоят със скръстени ръце 

„Отидете и вижте какво се случва в Самоков. Горите се изсичат до голо. Най-големите проблеми на България идват от унищожението на природата”, заяви професор Михаил Константинов в „Здравей, България”. Той подчерта, че най-голямото богатство на страната ни са природните дадености и с тяхното опропастяване унищожаваме бъдещето на България и бъдещето на децата си. Михаил Константинов бе поканен да коментира раздухваните напоследък крамоли около състава на Централната избирателна комисия.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене