Скандал в гр. Гоце Делчев! Грък мами хора с пари?

%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b8%d0%bc%d0%b5Лили ЦВЕТКОВА

Нов сигнал за нередност в град Гоце Делчев! В редакци­ята на градския вестник „Гра­дът“ постъпи сигнал от Мус­тафа Кьосов от града, който чрез своите юристи иска да оповести, че води серия дела срещу гръцката фирма КРИС КОНФЕКЦИОН – ГМБХ – ЕООД със седалище и адрес: гр. Гоце Делчев 2900 ДРАМА №50, сочи справка в търгов­ския регистър. Управителят на фирмата е ХРИСТОС ПА­ПАДОПУЛОС от република Гърция, който според Кьосов е крайно непочтен човек.

„Водя дело срещу този чо­век в районен съд град Гоце Делчев Имам да вземам много пари от този човек, но бях измамен. Ще го докажа в съда. Държи се с мен аро­гантно и ми твърди, че нався­къде има приятели, щото си плащал. Пускал съм неедно­кратно сигнали до инспекци­ята по труда за некоректното му отношение, но резултат никакъв. Дори Пападопулос на няколко пъти ми е казвал, че С. Мегданов му е приятел и той го пазел…“, заяви чрез свой юридически представи­тел Кьосов в сигнала си до вестник „Градът“.

Ние реагираме на неговия сигнал и оповестяваме из­ложената в него нередност, защото смятаме, че тя е об­ществено значима. Наши ре­портери се заеха да проверят и стигнаха до следи, които уличават управителя на въ­просната фирма и в други подобни некоректни отноше­ния.

Припомняме, че схемите, свързани с човек с името „Мегданов“ от Инспекцията по труда в град Гоце Делчев не са еднократно разкривани от нашите страници.

Вижда се, че народът се пробужда и тези схеми рано или късно ще прекъснат.

Направихме неколкократ­но опити да се свържем с управителя на фирма КРИС КОНФЕКЦИОН – ГМБХ – ЕООД, но получихме кардинален от­каз.

Ще следим развитието на скандала в съда!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене