Мими Коричкова, най-младият кмет в община Сандански, пред Топ Преса: Хобито ми е да обикалям с колата с висока скорост!

Мими Коричкова е кмет на село Яново, община Сандански, област Благоевград. Яново се намира в подножието на връх Егюптин (Гюптин) в планината Славянка с най-висока точка Гоцев връх – 2212 метра н.в. Старата част на селото е разположена по стръмен склон с южно изложение. В долината минава малката река Петровска с начало в местността Извора и край при село Ново Ходжово, където се влива в река Пиринска Бистрица. Центърът и новите къщи са разположени в северна посока на по-равен терен, където минава асфалтовият път между по-големите села Катунци и Петрово.

1

Г-жо Коричкова, разкажете ни нещо повече за себе си…

– Родена в гр. Сандански, средното си образование завърших в Гимназия „Яне Сандански“. Висшето си образование завърших в Югозападният университет „Неофит Рилски“ в Благоевград, Специалност: Финанси – Магистратура – Международни икономически отношения. Семейна съм, съпругът ми е от с. Яново и имаме една прекрасна дъщеричка, родена на късметлийката дата 29.02.2016 г.

Еха-а-а, браво! И сега рожденните дни през 4 години ли ще са 😉

– Не, няма да празнуваме през 4 години. ще честваме рождения ден на на 1 март. Голям смях беше с тази дата …. и доктора ме попита дали да не я запишем на 1 или на 28. Но аз отказах, исках да си е на 29 февруари.

Остава ли време за хоби?

– Хобито ми е да обикалям с колата с висока скорост…

Защо? Много странно хоби за жена 🙂

– Ха-ха-ха… Ами не знам, това ме кара да се успокоявам.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

2Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене