Треньорът на „Пирин“(Гоце Делчев) Йордан Боздански: „Никой да не отписва „Чепинец“ предварително“

Думите на наставника бяха казани преди отпътуването на тима за Велинград, където в 14:00 започна мачът от междинния кръг на Югозападната Трета лига

За тази среща специалистът може да разчита на всички свои състезатели, с изключение на трайно контузения ветеран Любомир Витанов и Мариян Ловков. Младият полузащитник отпадна от състава заради травма, която се изостри след последния двубой на тима срещу „Пирин“(Разлог).

На разположение на наставника на неврокопчани Йордан Боздански ще бъдат опитните Мартин Газиев и Радослав Анев. Травмите им отшумяха и те ще бъдат сред титулярите,както и бранителят Иван Спахиев. Той пропусна последния мач с Пирин Разлог у дома, но вече е напълно възстановен.

За този мач заедно с останалите си съотборници ще пътува младокът Кръстьо Пишев, който направи отлично включване срещу „Пирин“(Разлог).

„Сега е моментът да не се вслушваме в прогнозите на някои, сочещи ни за фаворити преди срещата, имайки предвид, че „Чепинец“ няма спечелена точка и е твърдо на дъното в класирането. Можем да говорим за наш успех, след като го постигнем и не трябва да си позволяваме нито за момент някакво подценяване, за да не повтаряме някои грешки. Имам предвид, че допуснахме издънки именно срещу подобни тимове, докато срещу водещите играем далеч по-мобилизирано. Просто всички трябва да осъзнаем, че във Велинград и оставащите ни два мача са най-важните за „Пирин“ до края на полусезона,“ коментира Йордан Боздански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене