Бившите играчи на „Пирин“(Гоце Делчев) Смаил Креболиев и Ибрахим Алим в състава за мача срещу „Германея“

Двамата са включени от наставника на „Септември“(Симитли) в групата за мача им срещу „Германея“

Неврокопчаните заедно със своите съотборници ще трябва да опровергават имиджа на сапаревобанчани като неудобен съперник, в който се препънаха водещи тимове, включително „Струмска слава“ и „Пирин“(Гоце Делчев). За хората на Иво Тренчев остава и задачата да продължат да бъдат в подножието на върха и да очакват удобен случай за атака на директна промоция във Втора лига. Макар и да не анонсират толкова явно, те са считани от всички специалисти за сигурни в конкуренцията за професионалния футбол.

Иначе „Септември“(Симитли) ще бъде без двама от своите титуляри при гостуването на „Германея“ в Сапарева баня утре. Наказан е младият нападател Кирил Георгиев-Малкия Карчо, който се утвърди тази есен като водещ реализатор на отбора. Освен това с контузия е също така Смилен Златанов.

В редиците на отбора, воден от Иво Тренчев не крият надеждата си да продължат със със силната си серия  в първенството. От началото на сезона момчетата му нямат загуба като гост, а в първенството имат вече 13 поредни срещи без загуба. След като в първия кръг те паднаха с 2:3 от „Миньор“(Перник), не са губили мач вече близо 3 месеца.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене