Феновете на Суонзи се вдигнаха срещу привличане на Димитър Бербатов

Въпреки желанието на Димитър Бербатов да се върне във Висшата лига, това няма да бъде толкова лесно. Поне не и в Суонзи, чийто треньор Боб Брадли вече призна, че иска нападателя. Първият американец на такъв пост в английската Висша лига – призна публично, че иска в състава си свободния агент Димитър Бербатов. „Да, това е факт. Няколко пъти съм говорил с него, но не мога да ви кажа отсега какво ще стане. По принцип винаги обсъждаме неговото име с моите помощници, когато дискутираме новите попълнения. Трябва обаче да изчакаме“, коментира Бради.

Интерес към бившата звезда на „Манчестър Юнайтед“ проявяват още „Евертън“ и „Уест Хем“, а той е свободен агент, след като се раздели с гръцкия ПАОК. Така реално за Бербатов няма нужда да се чака определен срок, защото е безработен. Суонси определено има нужда от класна фигура в атаката като него, защото в момента е на последно място в класирането.

Ако все пак се стигне до преминаване на българина при „лебедите“, то това няма да се хареса на феновете им. Допитване в сайта walesonline.co.uk показа, че само 39% от привържениците на отбора смятат, че ангажирането му е добра идея.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене