Със свой дом в Гоце Делчев се сдобиха рокерите от „Велика България Неврокоп“

рокери

Поделението на Мото клуб „Велика България Неврокоп“ откри официално седалището си в Гоце Делчев. За събитието от София и Петрич пристигнаха атрактивни групи мотористи, за да подкрепят първите клубни рокери от Гоцеделчевско. Клубната къща на мото клуб „Велика България Неврокоп” се намира на ул. „Царица Йоана” и е наречена „Онгъла”.

рокери 1

12 души наброява към момента рокерският клуб, сред които има и доста жени. Това са хора, които обичат рока, моторите и България, заяви президентът на софийския клуб Марин Маринов. Така рокерската група си спретна в събота и невероятен  рок купон в новата си къща, където купонът продължи до полунощ.

рокери 2

Гостите на гоцеделчевските рокери направиха и няколко прехода с мощните си машини до манастира „Св. Георги“ в Хаджидимво, откъдето е основната група, както и до живописното селце Делчево.

рокери 3

Гоце Делчев е вторият град, в който се открива поделение на „Велика България”. Мото клубът съществува в София от 2 години иполовина. Отскоро клубна къща на рокерите има и във Варна. Мисията на участниците в клуба е да опазят и популяризират истинските български традиции, да бъдат верни на националните ценности и непримирими с поругаването им, както и да подкрепят всички достойни местни инициативи.

рокери 4

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене