Септември (Симитли) удари Беласица (Петрич) три минути преди края на мача

Септември победи Беласица с 1:0 в Симитли. Срещата от 14 –ия кръг за първенството на Югозападната трета лига между отборите на Септември (Симитли) и Беласица (Петрич) се игра днес  на осветление на обновения градския стадион „Септевмри“ в Симитли. Дербито на 14 кръг, донесе 3 точки на симитличани, които бяха безспорно по-добрият отбор на терена.

sim-2Първото полувреме момчетата на Иво Тренчев показаха превъзходство още в самото начало. Няколко нелепи пропуска, сред които и две греди, попречиха за откриването на резултата. До края на първата част обаче до гол не се стигна от никой отбор, което изпрати играчите на почивката с „празни“ кошници.

С влизането си на терена в началото на втората част „Септември“ показа, че няма да си тръгне без гол в тази среща. Изключително атакуващ футбол показаха играчите на Симитли, които три минути преди края увенчаха отбора с победа. Гущеров вкара невероятно попадение, което даде и край на срещата с 1:0. Некоректно отношение от страна на главния съдия в срещата се почувства накрая, когато спря атака и голово положение на Септвмври с несъществуваща засада.

sim

Така Септември натрупа в актива си 3 точки и увеличи броя им на 23, като смачка противника с по- класна игра.

След края на мача старши треньорът Иво Тренчев изрази задоволството си от победата и поздрави момчетата, които се хвърлиха в днешната битка със зъби и нокти: „Доволни сме, че победихме, имахме много ситуации, които не можахме да отбележим, но Беласица е труден противник за нас, а днес себераздаването на моите момчета беше на ниво. Имам забележки за първото полувреме, но второто като цяло няма как да не бъда доволен и се радвам, че макар и в последните минути правдата възтържествува и успяхме да вкараме гол. Сега продължаваме напред и се надявам да вземем и другите мачове, колкото може по- добре“, беше коментарът на Тренчев.

Стартов състав Септември (Симитли): Димитър Пангев, Асен Топузов, Ивайло Иванов, Божидар Станчев, Николай Стоилков (Емил Драчев), Кирил Домозетски, Анатоли Лулейски, Венцислав Стоянов (Кирил Георгиев), Смаил Креболиев, Ибрахим Алим (Йоан Петров), Андон Гущеров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене