Без категория

Обръщение към българите в чужбина от Веселин Марешки, кандидат за Президент на Република България

Братя и сестри българи, деца на България,

Обръщам се към Вас, защото Ви чувствам близки. Вие заминахте, а аз останах в България с Вашите родители. Майките и бащите Ви всеки ден влизат в интернет като в храм – там са децата и внуците, които не могат да прегърнат. После идват в моите аптеки с мъката по Вас. Продавам лекарствата по-евтино, защото знам какво страдание се крие във всяка стотинка от емигрантските пари, с които крепите мизерните пенсии в България.

Животът е правото да напишеш съдбата си. Без чернова. Ези и тура. Дори да сте супер успешни там, където сте, дори денем да говорите на други езици, и Вие като мене сънувате на български, нали? Бъдете благодарни и обичайте държавите, в които учите, работите и отглеждате децата си. Но обичайте България повече. Родината е една.

Обръщам се към Вас, защото нашата Майка България е много болна. Доказал съм, че мога успешно да се боря с алчните картели, които я ограбват, създадох четири хиляди работни места и спечелих доверието на три милиона клиенти, но сам не мога да я вдигна на крака. Вашият вот на 6 ноември е лекарството, което ще я спаси от гангрената на корумпираното статукво.

Гласувайте за мене, за да спра кражбите на некадърните безлични политици, които Ви прокудиха далеч от близките. Аз не съм политик и предпочитам да си гледам бизнеса, но вече 27 години викаме „неволята“ на помощ, а няма кой друг освен Вие, аз, всички честни, свободни и независими българи да си подадем ръце и с любов да възкресим нашата прекрасна Татковина.

Давам Ви думата си, че ако бъда избран за Президент на Република България, не само Вие, но и децата, които родихте в чужбина, скоро ще поискат заедно да се върнете в модерната, стабилна и богата държава на българите от целия свят. Много мина, мъничко остана… Наближава време да погледнете в очите дочакалите Ви родители. Аз ги виждам всеки ден и не мога да ги предам!

Ваш Веселин Марешки

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене