Кого пребиха с метален чук посред бял ден в Благоевград, ВИЖТЕ какво стана след автогонка

20-годишният студент по информатика в ЮЗУ „Н. Рилски“ Д. Красимиров е нападнат и пребит с метален чук посред бял ден в Благоевград. Екшънът с автогонка се разиграл вчера първо в центъра на Благоевград в района на Кончето, след което преследването с автомобили продължило по улиците на града. На кръстовището при Югозападния университет агресията от страна на преследвача с джипа продължила, колата, в която пътувал студентът, е засечена и пътуващите нападнати. Пребитият младеж е в нестабилно състояние, храчи кръв след удара в областта на гръдния кош, приет е в хирургично отделение на благоевградската болница с контузия на белия дроб.

Студентът в свободното си време работи като доставчик на храна от заведение в кв. „Струмско“. Вчера колегата му Александър пристигнал със служебен автомобил да го вземе от квартирата в центъра на Благоевград и заедно с още две готвачки потеглили за работното си място. Още при потеглянето ги засякъл младеж с джип „Сузуки Гранд Витара“ и започнал да отправя заплахи към Александър. При спирането на кръстовището при ЮЗУ служебният автомобил, който се движел в посока  кв. „Струмско”, е засечен отново от джипа, шофьорът слязъл и започнал да удря с дървета по колата. Младежите слезли, при което нападателят нанесъл силен удар с метален чук по студента. След инцидента Д. Красимиров отишъл на работа, но се почувствал зле, не можел да поеме въздух, започнал да храчи кръв. По спешност е транспортиран с личен превоз до болницата.

За инцидента е информирана полицията, служители на ОД на МВР – Благоевград пристигнаха на място в болницата, за да разпитат ранения студент. Разясняват се причините за екшъна.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене