„Пирин“(Разлог) хвърли бомбата, побеждавайки един от лидерите в Югозападната Трета лига

Воденият от Христо Джоджов тим нанесе първо поражение на „чуковете“ през този сезон

Крайното 2:0 бе изключителната изненада в 15-я кръг на Югозападната трета лига, след като почти всички сочеха гостите като абсолютен фаворит в мача. В герои за един от най-младите отбори в групата вкараха последните две попълнения, които дойдоха в тима преди по-малко от месец – Матиас Херера и Самсон.

Двете попадения паднаха през второто полувреме, след като домакините влязоха много по-добре в мача. Те като че ли се адаптираха по-добре към тежките условия за игра.  В интерес на истината въпреки че вали непрекъснато от два дни теренът издържа и бе в сравнително добро състояние.

Преди почивката нигериецът  Самсон, Николай Раданов и Костадин Кацимерски не успяха да вкарат, но още с първата атака след почивката Херера откри с удар от границата на наказателното поле. В следващите минути гостите от играчите на „Миньор“ натиснаха здраво,но вратаря Палаханов отрази удар отблизо на Георги Ризов. 15 минути преди края жълто-черните вкараха гол, който бе отменен от асистент рефера заради засада. Гостите награбиха здраво помощника Добрин Добринов и в меллето Антон Киров получи червен картон. Наложи се до края на мача полиция да пази рефера от нервите на гостите от Перник.

В 85-тата минута Самсон отблиза вкара втори гол и увенча добрата си игра и с попадение. Със спечелените три точки футболистите от Разлог се отдалечиха от опасната зона.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене