Юношите младша възраст на ФК Неврокоп останаха на върха след победа като гост на „Септември“(Симитли)

Тимът от Гоце Делчев надделя с 1:2 и продължава да бъде едноличен лидер в своята група
Те стигнаха до трите точки, след като успяха да излязат от първоначалното смущение и да обърнат резултата, след като се оказаха догонващи в резултата 10 минути след началото. Тогава момчетата на Петър Бандев поведоха чрез Милчов, който се разписа за 1:0. До края на първото полувреме двата тима изнесоха интересна игра като имаше ситуации и пред двата отбора. За съжаление обаче
През втората половина те обаче успяха да достигнат своето, след като показаха много добра игра. В 60-тата минута на гостите изравниха чрез Асен Либяховски, а в последната минута стигнаха до крайния успех, след като нападателят на ФК Неврокоп се разписа за 1:2, отбелязвайки второто си попадение в срещата.
Младшата на Септември една от най- мотивираните формации на клуба, но този път шансът не беше на тяхна страна. Според Бандев, този мач не е един от най- добрите на възпитаниците му имайки предвид начинът и желанието,  с което играят в другите срещи.
От своя страна във ФК Неврокоп не скриха задоволството си от показания характер от тима, подобно на дербито срещу „Пирин“(Гоце Делчев) преди няколко дни, когато, след като губеха с 3:1, футболистите обърнаха развоя на срещата за крайното 3:4 в тяхна полза. Треньорският щаб похвали юношите младша възраст за дисциплинираната игра и пълното изпълнение на всички тактически заръки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене