СКАНДАЛ!!! Футболистите на „Места“(Хаджидимово) станаха жертви на поредното изстъпление в Пиринската бундеслига (СНИМКИ)

Играчите на бившия член на Югозападната „В“ група едва се отърваха живи от гнева на публика и футболисти по време на дербито като гости срещу Белица, завършило 2:3 за отбора от пограничния град

Случилото се постави въпроса как са изпълнени някои от критериите на ОС на БФС за получаване на лиценз в уж по-голямата група. Основен въпрос е къде бе така исканата и заложена като критерий ограда на стадиона, след като тя липсва на стадиона в града на танцуващите мечки. Така феновете от трибуните налазиха като скакалци терена безпрепятствено и започнаха да налагат кой, когото свари.

Това се случи секунди преди последния съдийски сигнал, след като „Места“ бе сътворил истински обрат, след катоkiril-pulev-sinini губеше на полувремето с 2:0, довеждайки резултата до крайното 2:3. И трите гола за хаджидимовци бяха отбелязани след почивката. веднъж се разписа сам срещу вратаря Стоил Сабахлъков в 56-та мин., а в 68-та от фаул и в 75-та след отлично взаимодействие с Георги Коджебашев Димитър Парасков оформи крайния резултат. „След това адът слезе на земята, свидетелстват играчи на гостите, започна се касапница, влизания като за убийство от страна на играчите на Белица, постоянни техни пререкания със съдията и провокации към нас, на които не се поддадохме. В последната 90-та минута техен играч подаде токата към Георги Коджебашев да изпълни тъч, каза му нещо, той му обърна гръб, а онзи му налетя и го удари два пъти с крак. Това като даpoboj-hadzhidimovo подейства като ток на публиката, която налетя на терена и стана страшно… Това едва ли се е виждал някъде. Кой където намереше футболист на „Места“ налиташе да бие. имаше ритане, гонене, блъскане, юмруци. Не знаем с какъв акъл ще отидеш и ще удариш зверски едно момче на 15 години като Тодор Симеонов, който буквално бе нокаутиран Последва удар в лицето от страна на противников футболист с бутоните. Кирил Пулев и той отнесе бяколко удара в лицето и има синини. Нямаше някой от нас, който да не бе ударен. Беше ужасяващо и добре, че бяха някои от момчетата  на домакините и полицаите, та ни отърваха буквално живота. Затова ние от „Места“ им изказваме истинска благодарност?poboj-hadzhidimovo-1 Явно те не бяха ударени от общата ненавист и злоба. Каква е тази омраза, какво е това чудо никой не може да обясни? Това не бе бой за сплашване, а директно търсене на смъртта на някого от нас. Какво е тогава футболът. Ние не сме виновни, че сме победили, нали играем за това, всеки иска победата. Кой трябваше да обвиняваме, след като Стоил Сабхлъков, Иван Воденичаров и Стефан Терзиев пропуснаха да отбележат сами срещу вратаря още в началото? Да не би публиката? Това бе въпрос на нашата игра. Едва ли има някой, който да оспорва, ако някой да го бие, poboj-hadzhidiovoно с футболни средства, а не в буквалния смисъл – с юмруци, ритници и лакти. Това е срамно и едва ли е в интерес на футбола. Как ще обясним на родителите на нашите юноши да ги пуснат отново да играят с отбора. Така се слага край на таланта и на всичко останало. Сега се надяваме на строгостта и справедливостта на ОС на БФС в Благоевград да вземе нужните мерки, защото именно те могат да спрат подобно издевателство отново. Сега не знаем какво ще правим с момчетата, които бяха контузени или ударени за следдващия мач. как ще бъдат на линия,“ коментираха едни от най-опитните в състава на „Места“ Димитър Парасков, Кирил Пулев и Георги Коджебашев, чийто отбор след победата в Белица оглави класирането вместо техните негостоприемни домакини.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене