ВИДЕО: Трайчо Трайков в Гоце Делчев: Трябва да запушим дупките за крадене, а това ще стане чрез върховенството на закона

Това каза днес кандидатът за президент Трайчо Трайков който бе в Гоце Делчев със симпатизанти на Реформаторския блок. „За мен лично това не е просто една предизборна битка, това е битка за бъдещето на България“, каза във встъпителното си слово, кандидатът за президент, подкрепян от Реформаторския блок. Трайчо Трайков наблегна на това, че заедно с кандидатът му за вице президент, ген. Съби Събев ще работят за това, българите да започнем да забогатяваме по начина по който искаме, по който да запушим дупките за крадене, а това минава през здрава система на върховенството на закона. „С ген. Събев ще работим за това, да направим така, че България да стане привлекателна за нас българите да останем тук, а младите хора да се завърнат в родината си. Трайчо Трайков представи на поддръжниците на Реформаторския блок в Гоце Делчев своя партньор в президентските избори, кандидатът за вице президент ген. Събев. Генералът заяви, че приоритет на президентската двойка ако бъдат избрани ще бъде националната сигурност. „С възможностите на президентската институция, ще работим за това, след пет години България да бъде едно спокойно и желано място за живеене. Всеки да намери своето място за реализиране тук, тоест, нашите деца да останат тук в България, заяви ген. Съби Събев.
Какво конкретно биха направили за младите хора за да предпочетат да останат в България, защо десните сили не могат да постигнат обединение за да тръгне държавата напред, защо до сега десните сили допуснаха всички президентски двойки да са обвързани с репресивния комунистически режим и защо десните сили не са направили нищо за да се случи лустрацията и в България, бяха въпросите зададени от гоцеделчевските избиратели по които кандидат-президентската двойка дебатираше в южния град.
Топ Преса, предлага пълен запис на срещата на кандидат президентската двойка Трайчо Трайков и ген. Събев в Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене