Цецка Цачева, кандидат -президент на ГЕРБ: България има нужда от стабилност, нацията от единство, обществото ни от върховенството на закона

България има нужда от стабилност, нацията от единство, обществото ни от върховенството на закона. Това каза кандидатът за президент на ПП ГЕРБ под № 17 в бюлетината Цецка Цачева по време на официалното откриване на предизборната кампания на партията за президент и вицепрезидент на Република България, предаде репортер на Агенция „Фокус“.
„Заедно ще работим за издигане на авторитета на държавните институции, за да бъдат достъпни и да работят в интерес на всички български граждани, независимо къде живеят“, допълни Цачева. „Дълбоко вярвам, че и не най-големите държави и народи могат да бъдат много големи, стъпвайки на триадата – образование, наука, бизнес – това ще бъде мой приоритет да прехвърля мостове между тях“, подчерта тя. „Убедена съм, че ще бъда президент на Република България най-малко по две причини – първо, защото в тази зала съм с 15 000 победители.Второ, защото заедно с вицеадмирал Манушев сме силен екип с разумни идеи за бъдещето на България“ заяви Цачева. „Изправена съм пред вас с открито сърце и с ясното съзнание за очакванията към мен мен и вицеадмирал Манушев. Разчитаме на вашата активност в кампанията, за да могат посланията ни да стигнат до най-голям брой граждани. България има нужда от стабилност, нацията от единство, обществото ни от върховенството на закона. Целостта на нацията ще бъде запазена, защото аз вярвам в диалога и в справедливостта. Президент е гарант на Конституцията, на правовата държава и на справедливостта, ще работа за съдебната реформа, ще настоявам за независим, справедлив и работещ български съд“, увери още Цачева. „Ние няма да се впускаме в компроматни битки. Аз вярвам, че дебатът не трябва да се води с останалите кандидати и с анонимните тролове в интернет, дебатите ще водя с българския народи“, допълни тя.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене