Преглед на местния печат

„Вяра“

Разпродават спортно игрище и разрушени сгради в парк „Ловен дом“ на бизнесмена Николай Галчев в Благоевград за 1 461 600 лв.

Съдия-изпълнител хвърли на тезгяха за публична продан спортно игрище и разрушени сгради в парк „Ловен дом“ на Благоевград, собственост на бившата фирма на строителния предприемач Николай Галчев „Пропърти Камп“ АД.

 

Спас Кацарски: В Делян хвърляме сметта в кофи без дъно, работниците псуват, когато трябва да качват варелите в боклукчийската кола, искаме нови съдове или торби

„Кофите за боклук в Делян са без дъна. В четвъртък, когато идва сметосъбирачната машина от Дупница, работниците, дето вдигат огромните варели, псуват, викат. И аз ако съм на тяхно място, няма да вдигна боклука при това положение.

 

Израсналата по сиропиталища Десислава Цонева влиза в общинско жилище, наркоман запалил апартамента й

Израсналата по интернати кюстендилка Десислава Дикова Цонева най-после получи общинско жилище, след като месеци наред търсеше подслон при приятели. Жената останала без покрив над главата, след като неизвестен наркоман запалил двете стаи, в които живее.

 

Бизнесдамата Емилия Тодорова от Дупница губи супермаркета си в центъра на града заради дългове

Супермаркет „Традиция“ в центъра на Дупница на ул. „Седма рилска дивизия“ е сложен на тезгяха след разпореждане на публичното изпълнение. Продава се част от обекта, и то 7/12 идеални части, които се водят на Емилия Георгиева Тодорова и Юлиян Тодоров Георгиев от Дупница. Земята под магазина e оценена на 1825,60 лева, а 76-те квадратни метра от едноетажния магазин се продават за 3490,90 лева.

 

Кметът на Трън Станислав Николов обвиняем за причиняване на тежка телесна повреда на пометения с джипа му 6-год. Ивайло, който живее с половин черен дроб

Пернишката районна прокуратура е привлякла вчера като обвиняем кмета на Трън Станислав Николов за причиняване на тежка и средни телесни повреди на 6-годишния Ивайло. Инцидентът се случи на 13 ноември м.г. Според официалната информация на криминалистите, огласена тогава, детето само се е ударило в джипа на кмета и си е причинило средна телесна повреда.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене